Gastroliuodamas po Lietuvą, „Eilinis elitas“ užsuks į uostamiestį

Improvizacijų teatro „Kitas kampas“ aktoriai praėjusį rudenį subūrė muzikinę grupę „Eilinis elitas“, o jau šį pavasarį jie iškeliauvo į grandiozinį turą po Lietuvą.

Viena iš naujųjų „žvaigždžių“ stotelių – uostamiesčio Žvejų rūmai. Ten grupė pasirodys balandžio 6 d., šeštadienį, ir gros bei improvizuos tol, kol salėje visi šypsosis, o dar geriau – juoksis. 

Kaip jau grupės gerbėjams žinoma, „Eilinis elitas“ gyvena eilinį prašmatnų gyvenimą, lankosi eiliniuose vakarėliuose, ieško eilinių pramogų, keliauja į eilinius kurortus Pietryčių Azijoje ir mėgsta neeilinį dėmesį.

Analogų Lietuvoje neturintis penketas kiekvieną kartą keičia savo pasirodymų programą, nes jiems nereikia ypatingo įkvėpimo, jis visada su jais.

„Mūsų „šaika“ yra atvira absoliučiai viskam“, – sakė grupės „Eilinis elitas“ narys Kirilas Glušajevas.

Improvizuodamas įvairiuose muzikiniuose žanruose, „Eilinis rlitas“ sukuria nepakartojamą muzikinį šou, taip pat kaip „Kitas kampas“ teatre – nepakartojamus improvizacijų spektaklius. Todėl kiekvienas koncertas vakar prasidėjusiame improvizacijos meistrų ture po Lietuvą yra ir bus ypatingas.

„Čia ir dabar“ šūkiu besivadovaujantys „Eilinio elito“ aktoriai-muzikantai leidžia sau naršyti tarp popmuzikos, roko, jamaikietiškų ritmų, repo ir dar begalės kitų muzikos krypčių.

Dar rudenį išbandę savo jėgas prieš publiką, lygiai po pusmečio tobulesni, smarkesni ir kaip visada be proto savimi pasitikintys žinomi Lietuvos aktoriai Audrius Bružas, K.Glušajevas, Martynas Nedzinskas, Šarūnas Datenis ir profesionalus muzikantas Dimitrijus Golovanovas dainuodami ruošiasi nustebinti net aštuonių Lietuvos miestų gyventojus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sh

Sh portretas
Nepatiko

Daiva

Daiva portretas
Labai patiko, ačiū. :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių