Grupė „BrainStorm“ atsako į portalo skaitytojų klausimus

Beveik mėnesį portale 1diena.lt vyko konkursas „Paklausk grupės „BrainStorm“. Už įdomiausius, originaliausius ar šmaikščiausius klausimus portalo skaitytojams atiteko kvietimai dviem asmenims į grupės koncertą, kuris vyks gruodžio 4 d. Vilniuje.

Šiandien populiariausia Latvijos grupė „BrainStorm“ atsako į konkurso nugalėtojų klausimus.

Linda: Lietuvoje norint išgarsėti reikia dalyvauti dainų arba šokių projekte, o geriausia būti gėjumi... Kaip Jūs save garsinate Latvijoje, ar užtenka tik gerai dainuoti?

Renarsas: Juk Jūs patys suprantate, kad tai netiesa! Čia kalbame apie „pseudo žvaigždes“ arba visomis įmanomomis priemonėmis bandančius tapti jomis.

Žinoma, pasitaiko ir labai malonių išimčių, kuomet džiaugiesi matydamas išties talentingą žmogų kokiame nors TV projekte. Bet juk sutikite - tai būna labai retai. Nejau Jūs galvojate, kad tuos asmenis, kurie metus neišnyksta is geltonosios spaudos puslapių, o poto dingsta visam laikui, galima vadinti žvaigždėmis?

O „BrainStorm“ – tai pasakojimas apie muziką ir mūsų 20-ties metų draugystę... Ir netgi po viso to, kas vyko per šiuos metus, mane vis dar glumina, kai mus pavadina žvaigždėmis.

Justina Jasinevičiūtė: Ką manote apie Raudonkepuraitę kaip apie moterį? Kodėl ji ėjo į mišką žinodama, kad ten vis vien pasitaikys vilkų?

Renarsas: Kaip tai kodėl??? Juk jai svarbu nunešti senelei pyragėlius! Juk kiekvienas iš mūsų turi savo gyvenimo misiją ir stengiasi ją įgyvendinti, nors puikiai žino, kad tai gali būti nelengva.

Egidijus Pavilonis: Ar yra kada nors buvę, kad koncertuojant visiškai nesisekė, buvot nušvilpti? Jei taip, tai iš kokio skaudžiausio daikto (daržovės, bato, pyrago ir pan.) teko gauti per „kuprą“?

Renarsas: Ne, mėtyti nemėtė. Bet mūsų pirmųjų koncertų metu salės būdavo pustuštės. Dažniausiai mums patiems reikėdavo susimokėti už aparatūrą, koncertai būdavo nuostolingi. Prisimenu anksčiau per diskotekas didžėjui išjungus muziką ir pranešus, kad štai dabar gros tokia ar kitokia grupė, šokių salė bematant ištuštėdavo, arba švilpdavo ir ignoruodavo muzikantus. Taip, šitai būdavo.

Šarūnas Večerkauskas: Klausausi Jūsų muzikos jau 6 metus, bet man vis dar neaišku, kuris iš Jūsų yra vokalistas?

Renarasas: Roga, žinoma! Tai tas, plikis.

Gintaras K.: Ar iš tiesų latvių kalboje žodis „briedis“ reiškia elnią?

Renarsas: taip, tai yra tiesa. Ką tik patikrinau.

Aurelija Šarkelytė: Už ką mylite Lietuvą? Kaip manote, už ką mes mylime jus?

Renarsas: Mylim, o kaipgi! Karštai mylime savo gerbėjus, kurie ateina mūsų pasiklausyti koncertuose, mylim savo draugus iš Lietuvos, mylim lietuvišką gamtą, gražias bažnyčias jūsų miestuose ir gerus jūsų kelius taip pat labai mylim.

Na, o dėl Jūsų meilės mums - ateikit į koncertą ir papasakokit!


Šiame straipsnyje: brainstorm

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių