Holivudo aktorė Eva Longoria apsiverkė atsisveikindama su serialu

Holivudo žvaigždei Evai Longoriai (Evai Longorijai) paskutinis televizijos serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ (Desperate Housewives) filmavimas buvo labai jaudinantis - ji apsiverkė apsikabinusi su kita šio šou aktorė Marcia Cross (Marša Kros), užbaigus aštuonerius metus vykdytą projektą.

Aktorę, kuri šioje komiškoje dramoje vaidino Gabrielę Solis, užplūdo emocijos, ketvirtadienį filmuojant paskutines scenas, ir savo liūdesiu ji pasidalijo su savo gerbėjais socialiniame tinkle „Twitter“.

E.Longoria paskelbė kelias nuotraukas iš filmavimo aikštelės, taip pat tas, kur ji matoma verkianti su M.Cross ir apsikabinusi su kita „Nusivylusių namų šeimininkių“ žvaigžde Felicity Huffman (Felisiti Hufman), taip pat dabar jau apleistą jos namelio ant ratų nuotrauką.

Keliose žinutėse ji rašė: „Tai pabaiga! Eros pabaiga!... Sudie, kilnojamasis nameli! Viskas išvalyta ir ištuštinta! Paruoštas įsikraustyti kitai aktorei! Aš ir gražioji Marcia Cross! Baigiam išverkti akis! Aš ir Felicity Huffman tvirtai apsikabinusios! Ji padėjo man laikytis pastaruosius aštuonerius metus! Myliu tave..., Flicka!“

Serialo, pradėto rodyti 2004 metais, paskutinės serijos Jungtinėse Valstijose bus parodytos ateinantį mėnesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių