Intelektuali fiesta – su „Sound‘s Engineers feat. Akwili“

Pastaruoju metu vis dažniau gimtąjį miestą Klaipėdą iškeičiantys į sostinę „Sound‘s Engineers feat. Akwili“ vėl surengs pasirodymą uostamiestyje.

„Sound‘s Engineers feat. Akwili“, pristatantys postmodernią klaipėdietišką elektroninės muzikos kultūrą, jau spėjo debiutuoti ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulinėje muzikos rinkoje su singlu „Le temps“. Grupė gauna vis daugiau pakvietimų koncertuoti.

Šeštadienį uostamiesčio „Marseille lounge“ bare (Žvejų g. 4A) – išskirtinė proga klaipėdiečiams ir miesto svečiams išgirsti šį muzikinį projektą gyvai.

Tradiciniu tapęs elektroninės muzikos festivalis „Musica Feliz“, vykstantis jau trečius metus, pristatys kosmopolitiškuosius „Sound‘s engineers feat. Akwili“, taip pat pasaulyje gerai žinomą didžėjų bei prodiuserį iš Kauno Antoną McMillaną, „underground house“ muzikos pradininką Klaipėdoje B2X (vieną iš puta.lt atstovų) bei patį „Sound‘s engineers“ projekto įkūrėją Vitalijų Lipo.

„Nebūk abejingas intelektualios muzikos festivaliui, nes tu privalai būti ten, kur renkasi patys geriausi, nepraleisk savo progos“, – ragino vakaro organizatoriai.

Pradžia – 23 val. „Marseille lounge“ bare (Žvejų g. 4A).

Įėjimas – 10, 15 Lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių