Pereiti į pagrindinį turinį

Įskaudinta karmėlaviškių, L. Kazlauskienė kraustosi į sostinę

2012-11-26 14:54
Įskaudinta karmėlaviškių, L. Kazlauskienė kraustosi į sostinę
Įskaudinta karmėlaviškių, L. Kazlauskienė kraustosi į sostinę / Redo Vilimo (BFL) nuotr.

Jau labai greitai Karmėlavos gatvėse Livetos ir Petro Kazlausko pėdsakų nebeliks. Dainininkai nusprendė visiems laikams dingti iš miestelio. „Mes norime kraustytis arčiau Vilniaus. Ten yra visas šou verslas, televizijos”, - apie išsikraustymo priežastis pasakos Liveta Kazlauskienė.

Liveta tiesos į vatą nevynioja.  Palikti Karmėlavą ji su Petru nusprendė iškart po šiųmečių Seimo rinkimų. Nes balsavimo rezultatai Livetą žiauriai įžeidė. Juk Karmėlavos gyventojai  aiškiai parodė: dainininkės rūpesčio jiems nereikia.

„Daugiau nei dvidešimt metų aš atidaviau Karmėlavos gyvenvietei. Bet ar susilaukiau gero žodžio? Mes su šeima apsitarėm ir aš nusprendžiau trauktis iš visuomeninės veiklos. Nereikia manęs daugiau niekur kviesti. Jau užtenka, atidirbau”, - piktinosi Liveta.

Neįtikėtino originalumo Kazlauskų namai su žeme netrukus bus parduoti. Arba iškeisti į kitoje vietoje stovintį nuosavą namą ar kotedžą! Dainininkė jau svajoja apie tai, kaip įsirenginės naująjį būstą. Kokiomis spalvomis sužėrės  jos ir Petro miegamasis. Ir koks vaizdas atsivers per naujų Kazlauskų namų langus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų