Pereiti į pagrindinį turinį

Kartu su Radži į meilės miestą Paryžių vyks Daiva

2012-11-11 11:03
Kartu su Radži į meilės miestą Paryžių vyks Daiva
Kartu su Radži į meilės miestą Paryžių vyks Daiva / Aliaus Koroliovo (BFL.) nuotr.

Merginos veržiasi į LNK meilės realybės šou „Radži ieško žmonos“. Šeštadienį prie gausaus nuotakų būrio prisijungė dar trys. „Pasitikite: Brigita, Natalija ir Ivona!“.

Šiuos vardus išgirdusios šou senbuvės išsižiojo iš nuostabos. Visos šios trys panelės – naujokės. Negana to, visos jos – didžiausios dvaro intrigantės Nijolės draugės.

Merginoms įžengus į studiją, Nijolę ištiko šokas. „Duokit atsipūsti, nesuprantu, kas čia darosi“, – naujokių atėjimą komentavo žado netekusi Nijolė.

Senbuvių laimei, į Taujėnų dvarą išvyko tik dvi iš trijų naujokių. Septyniolikmetės moksleivės Ivonos į realybės šou nepriėmė pats Radži.

„Dar esi per jauna, tekėti tau dar ne laikas. Norėčiau, kad pirmiau pabaigtum mokslus, įgytum išsilavinimą“, – į jo širdį pasikėsinusiai panelei paaiškino jaunikis ir elegantiškai išvedė iš studijos.

Mediumo proga žiūrovai balsavo už mylimiausią dalyvę ir daugiausiai savo simpatijų atidavė Daivai, kuri praėjusį sekmadienį pasipuošė tatuiruote – kaip meilės ženklą ant rankos mergina išsitatuiravo Radži raidę „R“. Laimėtoja gavo prizą, apie kurį svajotų kiekviena įsimylėjusi moteris. Iš Šilalės rajono kilusi go – go šokėja Daiva kartu su Radži vyks į meilės miestą Paryžių.

Šią savaitę realybės šou „Radži ieško žmonos“ mediumo proga nepaliko nė viena mergina.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų