Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno scenoje - dainos apie meilės trūkumą

2009-01-28 20:15
Kauno scenoje - dainos apie meilės trūkumą
Kauno scenoje - dainos apie meilės trūkumą / Mindaugo Ažušilio nuotr. Muzikiniame spektaklyje parazituojančio menininko vaidmenį kuria Džiugas Siaurusaitis.

Vilniečių menininkų komanda stato naują muzikinį spektaklį, kurio premjeras pirmieji išvys kauniečiai. Nors spektaklio kūrėjų išplatintame pranešime teigiama, kad juo bus siekiama sugrąžinti žmones į Laisvės alėją, kol kas neaišku, ar spektaklis su Kauno pėsčiųjų arterija turės ką nors bendra.

Muzikinio spektaklio „Love & Peace“ arba mums bankrotas“ premjera planuojama kovo viduryje „Girstučio“ kultūros ir sporto centre. Muzikinės komedijos apie tikrą ir netikrą meilę, bohemą ir pinigus repeticijos vyksta Vilniuje.

Režisierius Mantas Verbiejus su aktoriais aptaria, kas ir kaip turėtų būti akcentuojama scenoje - vyksta vadinamieji pjesės skaitymai, spektaklyje „gyvai“ dainuosiantys dramos aktoriai lavina balsus studijoje. Vaidmenis kuria vilniečiai teatro aktoriai, žinomi ir iš televizijos ekranų - Džiugas Siaurusaitis, Leonardas Pobedonoscevas, Gintarė Latvėnaitė, Juozas Gaižauskas, Rasa Rapalytė, ir kiti. Šokius muzikiniam spektakliui kuria sportinių šokių šokėjai Sandra Kniazevičiūtė ir Andrius Kandelis.

Muzikinės komedijos kūrybinė komanda - būrys vilniečių ir du kauniečiai: prodiuseris Audronis Vitkauskas ir scenaristė, Kauno mažajame teatre kurianti režisierė Agnė Dilytė.

Paklausta, ar scenos veikalo scenarijuje yra kaunietiškų akcentų, A.Dilytė purtė galvą. Jai antrino ir režisierius: „Gal žiūrovai ir atras kaunietiškų įžvalgų, tačiau tiesioginių sąsajų su Kaunu siužete nėra.“

Plačiau apie tai skaitykite ketvirtadienio „Kauno dienoje.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų