„Kiwi“ klube – muzikos užtaisas iš Šventosios žemės

Artimiausią šeštadienį šiltas vėjo gūsis atpūs į uostamiestį melodingą techno house ritmą. Savaitgalį „Kiwi“ klube - naujas talentas iš Izraelio - Guy J.

Svečią sutiks ir kompaniją palaikys klubo rezidentai Uncle Roll ir Manchini.

Tokios kalbos sklando DJ gretose. Ir tai nestebina, kai  jaunojo menininko kūrinius groja ir propaguoja tokio garso žvaigždės kaip Sasha ar John Digweed. Jaunasis kūrėjas savo muzikinę istoriją pradėjo būdamas vos 15-os. Guy J kūrybai turėjo įtakos tokie grandai kaip James Holden, Guy Gerber, James Zabiela. Šiandien jis - Bedrock įrašų kompanijos naujakurys ir pripažinimą pelnęs atlikėjas.

Pirmasis Guy J albumas, pavadinimu „Esperanza“, nutūpė į klausytojų gretas su nepriekaištingai paruoštais kūriniais ir sunkiasvoriu užnugariu.

„Visada svajojau išgirsti, kai toks garsus DJ kaip Johnas Digweedas gros mano kūrinius. Man vis dar kelia šiurpą išgirdus jį tai darant. Tai ne bet kas, tai didžiausias apdovanojimas man“, - prisipažino svečias.

Pakeliui naujas albumas, kuris, pasak Guy J, bus brandesnis. „Aš išmokau ir sužinojau daug daugiau apie muziką. Patobulėjau ir atradau save kaip kūrėją. Nors esu patenkintas pirmuoju albumu, tačiau naujajame atsispindės viskas, ką sugebu dabar“, - tvirtino didžėjus.

Šeštadienį „Kiwi“ klubo sienas kaustys minimal, progressive, electro ir techno house garsai, paskaninti saldžia melodija. Unikalus garsas, išsiskiriantis šilta, tačiau galinga visuma, žada užvaldyti ir suteikti euforiją.  „Daugiau melodijos, vokalo - ir kiekvienas kūrinys bus neužmirštamas”, - įsitikinęs Guy J.

Gyvi pasirodymai ir tik paties kūrybos vaisiai šokių aikštelėje - štai kuo šiandien stebina ir žavi šis naujas klubinės muzikos atradimas. Su jo vardu susiję visiems pažįstami singlai „Lamour“, „Shaman“, „Pleasurety“ ar „Geko“. Taip pat ir remiksai tokių atlikėjų, kaip Bent, Eric Prydz, Sasha, Tiga. Be to, renginiai, į kuriuos aktyviai ir dažnai yra kviečiamas šis didžėjus, - „Global Gathering“, „Creamfields“ ir kiti. Visa tai ir dar daugiau puikiausiai įrodo, kad savaitgalį uostamiesčio klube pultą valdys profesionalas.


Šiame straipsnyje: klubai"Kiwi"Guy J

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių