Pereiti į pagrindinį turinį

Klubas „Dr.Who“ meilę prisipažins su Jazzu ir L.Somovu

2010-02-09 13:48
Klubas „Dr.Who“ meilę prisipažins su Jazzu ir L.Somovu
Klubas „Dr.Who“ meilę prisipažins su Jazzu ir L.Somovu / Organizatorių nuotr.

Šv.Valentino dieną Klaipėdoje vainikuos ne plastikinė romantika, o gyvas ir jėgos kupinas geidžiamiausio Lietuvoje elektroninės muzikos dueto koncertas „Power Love Day“.

Leonas Somovas ir vokalistė  Jazzu klube „Dr.Who“ vasario 14 d., sekmadienį, žada stiprių emocijų pliūpsnį.

„Power Love Day“ kaleidoskope - melomanų širdis užkariavę dueto hitai, naujos jų versijos bei senokai koncertų metu jau neskambėję kūriniai. „Programa įgijo naujų spalvų. Kuriame naujas aranžuotes, kai kuriuos kūrinius atliksime visiškai akustiškai. Publika išgirs nedainuotas "Mano" bei „You are my life“ versijas. Muzika bus svarbiausias „Power Love Day“ akcentas. Scenografija ir kiti dalykai - jau po to. Trumpai tariant, liksime ištikimi sau“, - reziumavo vokalistė.

Jazzu ir L.Somovas savo pasirodymų nežarsto, tad pasimėgauti originalia jų kūryba - reta proga pajūryje. Kada pasitaikys kita galimybė duetą išgirsti uostamiestyje, kol kas galima tik spėlioti, nes vasario pabaigoje atlikėjai jau suplanavę koncertinį turą Jungtinėje Karalystėje.

Artėjant Šv.Valentino dienai Jazzu su lengva šypsena prisimena ant skruostų klijuojamas širdeles ir kitus vaikiškus romantiškosios datos atributus. Nors vasario 14-osios nesureikšmina, kalbėdama apie meilę atlikėja poetiška: „Jei myli - myli kasdien ir parodai tai įvairiausiais būdais. Mylėti bei jausti, kad tave myli - nuostabus jausmas, kurį linkėčiau patirti visiems“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų