Pereiti į pagrindinį turinį

Klube „Dr.Who“ – amerikietiškų grožybių invazija

2010-03-16 19:48
Klube „Dr.Who“ – amerikietiškų grožybių invazija
Klube „Dr.Who“ – amerikietiškų grožybių invazija / Šarūno Mažeikos (BFL) nuotr.

Vakarų vėjai į Klaipėdą atpūs nežabotos laisvės naktį. Šeštadienį klube „Dr.Who“ pašėlusiais amerikietiškais kalneliais publiką skraidins „American Dream Party“.

Viskas įskaičiuota: muzika „Made in the USA“, balčiausios Holivudo pupyčių šypsenos ir grėsmingų reperių draugija.

„Tau burnoje ištirpsta žodis „Kalifornija“, bet į Ameriką negali nuskristi? Ateik ir patirk visus išsvajotosios žemės džiaugsmus, neišskiriant nei dešrainių, nei nuodėmingo amerikietiškojo pyrago“, - merkė akį organizatoriai, neabejojantys, kad kelias į tautiečių širdis vingiuoja ir per skrandžius.

Į puikiai pažįstamų personažų kailį įsijautę animatoriai padės pažinti Ameriką visais rakursais - nuo Teksaso iki Las Vegaso, nuo paraku alsuojančio Bruklino iki Arizonos platybių. Ekskursantai nepasiklys, nes iškalbingomis nuorodomis bus deramai pasirūpinta: prie „Dr.Who“ stabtels spindintis kadilakas, pačiame klube suvešės kaktusai, padvelks prerijų šienu ir „žalia“ valiuta.

Vaizdelių kolekcionieriai turės ką veikti - bus galima įsiamžinti prie atgijusios Laisvės statulos, paspausti ranką Elviui Presliui arba parimus prie baro persimesti keliais žodžiais su sutiktu kaubojumi. Prie pulto stosiantis DJ Driule XL būtinai įpins į savo setą Madonos „American Life“ ir kitų „užatlantės“ hitų, o šokių aikštelę įkaitins oro akrobatiką praktikuojančių veikėjų šou.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų