Klube „Shtab“ – diskoteka 14-18 metų jaunimui

Penktadienį nuo 18 iki 22 valandos klube "Shtab" prasideda diskotekų ciklas "Pure Junior", skirtas 14-18 metų amžiaus jaunimui.

Pirmojo "Pure Junior" ciklo vakarėlis persmelktas "progressive house" ir "tech-house" muzikos ritmais. Penktadienio "Shtab" žvaigždės – trys gerai pažįstami diskžokėjai: Justin Xara, DJ Mix, Mode MT.

"Shtab" pristatoma nauja renginių serija jaunimui "Pure Junior" organizatorių teigimu – tai išskirtiniai renginiai su ryškiausiomis Lietuvos šokių muzikos žvaigždėmis, skirti skatinti jaunuosius muzikos mylėtojus domėtis elektronine muzika, jos kultūra bei ugdyti skonį kokybiškiems vakarėliams.

Pirmasis yra daugkartinis "Pure Future" renginių dalyvis bei gerai žinomas prodiuseris ir Lietuvoje, ir visame pasaulyje.

Justin Xara scena jau spėjo dalintis ir su tokiomis žvaigždėmis kaip Sandy Rivera, James Talk, Omid 16B, Seamus Haji ir kitais.

Svečias iš Vilniaus, rengia tikrą muzikos užtaisą jaunimui, kurį detonuos pirmajame "Pure Junior" renginyje.

Susirinkusius klubo lankytojus jis užkrės tikru šokių muzikos virusu, kuris privers pasinerti į elektroninės muzikos gelmes bei ritmus. Jaunajam "klubinėtojui" tai turėtų palikti neišdildomą įspūdį. Energingi hip-hop ir rnb ritmai, tai DJ Mix vizitinė kortelė.

Vienas geriausių šios scenos diskžokėjus aplankęs gausybė Lietuvos didžiausių klubų ruošia visus iš kojų išversiantį setą būtent šiam vakarui.

Justin Xara ir DJ Mix pritars naujasis "Pure Junior" renginių rezidentas iš pajūrio - Mode MT, kuris išsiskiria puikiu muzikos skoniu, pritaikytu jaunimui. Švelniu brizu alsuojantis Mode MT setas - lyg pati Baltijos jūra, susirinkusiems dalins skaidriausius ir ryškiausius šio laikmečio muzikinius kūrinius spindinčius, it gintaras pasirodantis po audros, o tikrąją audrą klubo lankytojai galės patirti ir sukurti šokių aikštelėje patys.


Šiame straipsnyje: Shtab

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių