Kvietimai į „Ugninį“ Latino gimtadienį – degtukų dėžutėse

Penktadienį nuo 21 valandos naktinis baras "Latino" švęs savo ketvirtąjį gimtadienį. "Ugniniu" pavadintame renginyje – šviečiančių suknelių kolekcija, fakyrų šou, D.Butkutės sveikinimo daina, kūno tapyba bei Tomo ir Gintarės Slausgalvių tango.

"Per gimtadienį kunkuliuos aistros ir liepsnos ugnis", – šypsojosi "Latino" bendraturtė Inga Budrienė, žadėdama ypatingą programą ir klubo lankytojams, ir kviestiniams svečiams.

Didelė stilizuota degtukų dėžutė su keturiais degtukais – tokius stilingus kvietimus į ketverių metų "Latino" ir čia švęsiančio Ingos vyro gimtadienį gavo svečiai.

Penktadienį raudonu kilimu ir tarp šviečiančių fakelų į barą "Latino" žada žengti ir daug žinomų Lietuvos pramogų pasaulio žmonių: Karina Krysko su sužadėtiniu Sauliumi Skambinu, stilistas Mantas Petruškevičius, Džordana Butkutė, kuri atliks sveikinimo dainą ir daugelis kitų.

"Ugniniame" gimtadienyje bus pristatyta Lauros Vaitkevičiūtės šviečiančių suknelių kolekcija "Ugnies evoliucija", dainuos Džordana Butkutė, vyks visažistės Lilijos Baltramiejūnaitės ugninė kūno tapyba, tango šoks Gintarė ir Tomas Slausgalviai.

"Tai bus išskirtinė gimtadienio šventė", – žadėjo šventės organizatorė Lina Stašionytė.


Šiame straipsnyje: klubas latinoLatino

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių