Pereiti į pagrindinį turinį

M. Petrauskas nesulaiko ašarų kalbėdamas apie prarastą kūdikį

2012-01-23 19:47
M. Petrauskas nesulaiko ašarų kalbėdamas apie prarastą kūdikį
M. Petrauskas nesulaiko ašarų kalbėdamas apie prarastą kūdikį / TV3 nuotr.

Vos prieš keletą mėnesių jis buvo mažai kam žinomas, tiesiog gerą balsą turintis vaikinas. Dabar Marius Petrauskas yra žmogus, gavęs likimo dovaną – šansą pasikeisti gyvenimą ir įgyvendinti svajonę.

26-erių TV3 projekto „Lietuvos talentai“ nugalėtojas iki šiol negali patikėti nusišypsojusia fortūna.

Marius paslapčia vis įsižnybia į ranką bijodamas, kad prodiuserio Sauliaus Urbonavičiaus-Samo pažadas leisti rimtai imtis karjeros ir planai įrašyti dainą su dainininke Rūta Ščiogolevaite gali pasirodyti tik sapnas.

Pergalė populiariame televizijos šou Mariui buvo reikalinga tarsi gurkšnis šviežio oro – pastaraisiais metais likimas vaikino tikrai nelepino, per trumpą laiką jam atsiuntė net dvi skaudžias netektis.

Iš pradžių Marius palaidojo labai mylėtą keturiolikmetę seserį Dovilę. Mergaitė nuo gimimo sirgo cerebriniu paralyžiumi. Ji visuomet šypsodavosi.

Marius nepaprastai rūpindavosi sesute, nesibodėdamas nei sauskelnių pakeisti, nei nuprausti prie lovos prikaustytą mergaitę.

„Ji stebuklingai mokėdavo mane nuraminti. Kai širdį užliedavo nerimas ar šiaip nebūdavo nuotaikos, apsikabindavau Dovilę ir, regis, visos problemos išnykdavo“, – slėpdamas nuo kameros ašarų pilnas akis TV3 laidai „Gyvenimas yra gražus“ jau šįvakar pasakos M. Petrauskas.

Dovilės mirtis vaikinui buvo skaudus smūgis, tačiau ne veltui sakoma, jog bėda viena nevaikšto. Likimas vaikinui atsiuntė dar vieną išbandymą – Mariaus mylimoji prarado po širdimi nešiotą jų kūdikį.

„Gydytojai pasakė: jeigu Modesta skausmą būtų kentusi dar ilgiau, jie ne tik kūdikio, bet ir jos pačios būtų nesuspėję išgelbėti. Negaliu apie tai net pagalvoti – kaip tektų toliau gyventi?“ – sako apie didelę šeimą svajojęs vaikinas.

Atviras „Gyvenimas yra gražus“ vedėjo Edvardo Žičkaus pokalbis su „Lietuvos talentų“ nugalėtoju – apie patirtas netektis ir naujo gyvenimo planus – jau šį vakarą 20.30 val. per TV3.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų