M. Wizzard papasakojo, kaip mergina suvalgė jo dovanotą rožę

Nuo pliušinių širdelių ir romantiškų dovanėlių lūžtančios prekybos centrų lentynos trimituoja: Šv. Valentino diena – jau čia pat. Vieniems ši šventė – puiki proga mylimam žmogui prisipažinti meilėje, kitiems - visiškas nesusipratimas. BTV laida „Cukrus“ nusprendė išsiaiškinti, kokių Valentino dienos košmarų yra tekę išgyventi  garsenybėms.

Iliuzionistas Mantas Wizard prisipažino, kad teko eiti ir į labai  keistus pasimatymus.

„Didžiausias košmaras Valentino dienos proga buvo, kai aš ėjau į pirmą pasimatymą su mergina. Padovanojau rožę vidury kavinės. O ji sako: „Aš dievinu rožes, aš jas labai mėgstu”. Tada apsižiojo rožę, prie visų nukando ir pradėjo kramtyti. Košmaras! Aš sėdžiu ir galvojo, ką man daryti? Paėmiau vazelę ir sakau: „Gal nori atsigerti?“- keistoką pasimatymą prisiminė jaunas vyras.

Aštrialiežuvis Justinas Jankevičius Valentino dienos nešvenčia. „Būtų košmaras, jei per Valentino dieną gaučiau daug visokių širdučių ir saldainių, atvirukų su rožėmis. Tai yra viena iš baisesnių švenčių, kokias įmanoma sugalvoti,”- romantiškoms nuotaikoms nepasiduoda  „Juoko kovų “ vedėjas J.Jankevičius.

Aktorė Indrė Stonkuvienė atskleidė, kad ją išgąsdintų pikantiškas vyro siurprizas.

„Jeigu grįžus namo pamatyčiau daug žvakių,  kelią išbarstytą žiedlapiais,  šventinį šampaną, dvi taures ir lovoje gulintį vyrą su tigriniais „triusikėliais“....

Staigiai apsisukčiau ir išeičiau.”,- juokėsi jauna moteris.

Tuo tarpu humoristas Artūras Orlauskas nevyniodamas į vatą rėžė, kad jam būtų baisiausia, jei Valentino dienos proga sulauktų dėmesio iš... vyro!

„Baisiausias košmaras, jei koks nors vyriškis man prisipažintų meilėje... Ir dar lįstų su bučiniu. Manau man tai sugriautų visą gražią dieną,”- kalbėjo Artūras.


Šiame straipsnyje: Mantas WizardrožėValentinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių