Pereiti į pagrindinį turinį

M.Bartašiūnaitė: „Pagimdžiusi patyriau orgazmą”

2010-01-22 15:19
M.Bartašiūnaitė: „Pagimdžiusi patyriau orgazmą”
M.Bartašiūnaitė: „Pagimdžiusi patyriau orgazmą” / Redakcijos archyvo nuotr.

Šį pirmadienį laidoje „Be grimo” - audringa tema „Kartu pradėjome, kartu ir pagimdykime”.

„Gimdymas ir vaikelio laukimas yra kažkas švento, kas duota motinai, ir tik ji gali tai ištverti”, -  tikins grupės „69 danguje” narė Ingrida Martinkėnaitė. Ji garsiai ir atvirai išsakys šiais laikais jau mažai populiarią mintį - gimdymas yra tik moterų reikalas. Ingrida įsitikinusi, kad vyrui nereikėtų dalyvauti gimdyme, nes jaudindamasis ar net nualpdamas vyras labiau trikdo visą procesą negu padeda.

Patirtą beprotišką jaudulį gimdymo palatoje prisimins ir šokėjas Deividas Meškauskas: „Aš tik sėdėjau, tylėjau ir laukiau”.

Aštri diskusija tarp susirinkusiųjų užvirs vos prasidėjus TV3 pokalbių „Be grimo” laidai. Vieni bus įsitikinę, kad vyrui nėra ko landžioti ten, kur visus amžius buvo tik moterys, o joms nėra reikalo versti vyrus dalyvauti šiame procese. Kiti bus įsitikinę, kad vyras, dalyvavęs pradedant vaikelį, privalo padėti ir jam ateiti į šį pasaulį.

Tuo tarpu neseniai tėčiu tapęs grupės „Skamp” narys Viktoras Diawara pasakos dalyvavęs gimdyme ne todėl, kad jo prašė žmona. Atvirkščiai, vyras pats atsiklausė jos leidimo: „Aš to norėjau ir paklausiau, ar galiu”. O „Patrulis” Algirdas Radzevicius, nedalyvavęs žmonos gimdyme, prisipažins, kad, nors jo sūnus jau ūgtelėjęs, jis pats tik neseniai suvokė, kad yra tėtis ir turi sūnų.

Studijos svečiai nevengs diskutuoti ir apie tai, kas dažnai kelia nerimą būsimiems tėčiams, svarstantiems, ar po gimdymo palatoje matytų vaizdų dar galės žvelgti į savo vaikų mamas kaip į moteris, ar po to nedings seksualinis jų potraukis. V. Diawara  įsitikinęs, kad, jei vyras iš anksto turi tokių baimių, toje šeimoje jau yra kažkas negerai.

Vis dėlto faktą, kad pasitaiko atvejų, kai dalyvavę gimdyme kai kurie vyrai nebegeidžia savo moterų, pripažins ir studijoje dalyvausiantys medikai.

Tuo tarpu sekso eksperte save vadinanti bei aštriais pasisakymais garsėjanti Milda Bartašiūnaitė visus nustebins garsiai pareiškusi: „Aš orgazmą patyriau pagimdžiusi!”.

„Be grimo” - pirmadienį, sausio 25 dieną, 19.40 val. per TV3.

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų