Pereiti į pagrindinį turinį

Neištikimam vyrui L.Paksienė atleistų, R.Čivilytė jį išvarytų

2009-11-24 14:52
Neištikimam vyrui L.Paksienė atleistų, R.Čivilytė jį išvarytų
Neištikimam vyrui L.Paksienė atleistų, R.Čivilytė jį išvarytų / Mindaugo Ažušilio nuotr.

Šį ketvirtadienį laidoje „Valanda su Rūta“ - kaip niekada daug aistrų ir ginčų. Laidos dalyviai diskutuos, ar atleisti neištikimybę.

Žinomo politiko Rolando Pakso žmona šiuo klausimu turi tvirtą nuomonę: „Turi vyrą, vadinasi, privalai jam atleisti. Visi mes per gyvenimą nešame savo kryžių. Jei vyras neištikimas, toks tavo kryžius. Nešk ir stenkis gerumu jį pakeisti“. Beje, pati L.Paksienė sako, kad vyro neištikimybės jai neteko patirti. Dar jaunystėje R. Paksas žmonai yra pasakęs, kad jeigu ką nors myli, tai myli visu šimtu procentų.

Dainininkės Rositos Čivilytės požiūris visiškai priešingas. „Atleisti ir paleisti, - su ironija teigė Rosita. - Pernelyg jau dažnai moterys linkusios prisiimti atsakomybę už kitų nuodėmes. Tikrai neverta.“ Neištikimybę žymi dainininkė lygina su įskilusia vaza: kad ir kiek stengsies ją sulipdyti, vanduo vis vien išbėgs.

Visi laidoje dalyvaujantys vyrai atvirai prisipažino buvę neištikimi savo žmonoms. Moterys nebuvo tokios atviros. Jos liejo nuoskaudas dėl patirtos vyrų neištikimybės. Rūtai Mikelkevičiūtei taip ir nepavyko nei vienos laidos dalyvės išprovokuoti atvirumui. „Leiskite į šį klausimą man neatsakyti“, - apsukriai išsisuko laidoje dalyvaujanti žinoma advokatė Vilija Gražulytė.  

„Vyrai neištikimybės neatleidžia, todėl moterys niekada neprisipažįsta. Įsivaizduokime vyrą, atleidusį neištikimybę. Kaip su savo ragais jis pro duris įtilps“, - šmaikštavo aktorius ir laidų vedėjas Gintaras Mikalauskas. Laidoje bus ir kitokią patirtį turinčių vyrų. Advokatas Albertas Bandžius savo žmonai neištikimybę atleido. O ar atleido jam neištikimybę žmona? Pasirodo, ne.

 „Kaip atpažinti neištikimą vyrą?“, - klaus laidos vedėja. - „Uostyti“, - visai rimtai paaiškins psichologas Tomas Lagunavičius,- „sugrįžęs iš svetimos moters vyras parsineša ir jos kvapą. O jeigu iš karto puola į dušą maudytis, tai kokių įrodymų dar bereikia...“

 „Valanda su Rūta“ - ketvirtadienį  19.40 val. per LNK.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų