Neseniai ištekėjusi I. Norkutė pričiupta besibučiuojanti su Šapru

Laukiamiausio – jau šeštąjį sezoną pradėsiančio lietuviško TV3 serialo „Moterys meluoja geriau“ žvaigždė, neseniai aukso žiedais su aktoriumi Aurimu Žviniu susimainiusi aktorė Inga Norkutė pričiupta besibučiuojanti... su humoro rykliu Vytautu Šapranausku. Negana to, viskas įvyko keturių žinomų vyrų akivaizdoje.

„Inga, Inga, Inga – kokia tu aistringa!“ – I. Norkutei žengiant į humoro šou „Stebuklų šalis“ studiją uždainavo V. Šapranauskas ir nieko nelaukęs puolė bučiuoti garsią aktorę.

Po tokio pikantiško pasisveikinimo kiti humoro šou vedėjai – Algis Ramanauskas, Džiugas Siaurusaitis ir Mindaugas Stasiulis puolė liaupsinti žavingąją I. Norkutę, o Jurijus Smoriginas serialo žvaigždę net pradėjo nurenginėti.

„Vyrai, prašau po vieną! Aš esu ištekėjusi moteris, be to, niekada nesu turėjusi tiek daug – net penkių – vyrų iš karto“, – juoksis I. Norkutė.

Žinoma aktorė jau trečiadienį uždainuos kartu su V. Šapranausku, vietoje mikrofono pasičiupusi bananą, J. Smoriginui pademonstruos medžiotojų pasisveikinimą, o tuo metu A. Ramanauskas nutapys jos šaržą, priversiantį visą laidos komandą kvatotis iki ašarų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

libido

libido portretas
meile

klaipediete

klaipediete portretas
Iskart sapra buciau padavusi i teisma

p

p portretas
Ko jus is to Sapro norit, jis i vyra nepanasus, kai teko salia jo buti tai jis grynai kaip homoseksualas, nors gal toks ir yra, ka gali zinoti, senatvinis marazmas savo gal daro, pakraipa pakrypo ne i ta puse.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių