Pereiti į pagrindinį turinį

Niekada užsienyje nebuvusi Daiva su Radži išskrido į Paryžių (foto)

2012-11-19 17:19
Niekada užsienyje nebuvusi Daiva su Radži išskrido į Paryžių (foto)
Niekada užsienyje nebuvusi Daiva su Radži išskrido į Paryžių (foto)

„Prancūzų labai gražus bazaras. Be to, ten buvo išrastas prancūziškas bučinys, lietuviškai dar vadinamas laižiaku”, – savo žinias prieš pat kelionę į Paryžių demonstravo iš Šilalės rajono kilusi realybės šou „Radži ieško žmonos” dalyvė Daiva Pudžemytė. LNK televizijos žiūrovų sprendimu jai atiteko iki šiol didžiausias laidos prizas – kelionė į meilės miestą su pačiu Radži.

Daiva niekada neskrido lėktuvu. Ir niekada nebuvo užsienyje – net kaimyninėse šalyse. „Ilgai svajojau, kaip susitaupysiu pinigų ir vieną dieną kur nors iškeliausiu, tačiau kol kas taip ir nepavyko”, – sako go – go šokėja dirbanti mergina.

Eifelio bokštas, Eliziejaus laukai, Monmartras, ilgi prancūziški batonai, gal net varlių kojos ir viena kita sraigė – per trijų dienų kelionę Daiva ruošiasi išbandyti viską. Tačiau svarbiausias išbandymas jai – ne pati kelionė, o trys dienos su Radži. Daiva supranta: Paryžiuje ji gali visiems laikams sužavėti Radži, tačiau gali vyrą ir nuvilti. Juk kelionėje atsiskleidžia ir blogosios žmogaus savybės. „Labai stengsiuosi jį sužavėti, labai norėčiau prie Eifelio bokšto pasibučiuoti, bet atsiduoti tai tikrai neatsiduosiu”, – kelionės planą rezga Daiva.

Prieš sėsdamas į lėktuvą jaudinosi ir pats Radži. „O jeigu ji man atsibos jau pirmą vakarą? Ką tada daryti? Juk viešbutis jau užsakytas!”, – juokavo.

Apie Daivos keliones juokus kuria ir Taujėnų dvare be Radžio likusios merginos.

„Kai ji laimėjo kelionę, net nežinojo, ar Paryžius – Prancūzijos sostinė, ar Prancūzija – Paryžiaus sostinė. Radžio laukia išbandymai”, – sako kita realybės šou „Radži ieško žmonos” dalyvė Elena.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų