Norvaišų žvalumo paslaptis – maudynės Nemune bet kokiu oru

Jūratė ir Česlovas Norvaišos – nuolatiniai populiariausių renginių svečiai.  Tiesa, legendiniai treneriai dažniausiai kalba apie šokius. Sritį, kurioje sukasi jau kelis dešimtmečius. Tačiau šį trečiadienio vakarą  20.55 val. Norvaišų namuose netoli Kauno, ant Nemuno kranto,  LNK laidoje „Karamelinės naujienos” aptarinės ne pramogas, o  sveikatą.   Mat abu jie  – baigę mediciną. Taigi,  apie mitybą ir gerą savijautą žino  viską.

„Be šalto dušo ryte aš neįsivaizduoju dienos. O kadangi gyvenam ant Nemuno kranto, kasdien stengiamės maudytis jame bet kokiu oru”, - pasakos Jūratė Norvaišienė.

Ankstyvi rytai nuo gegužės iki spalio Norvaišų namuose  daugmaž panašūs: senjorai šoka į Nemuną.  Tiems, kas upės pašonėje neturi,  puikiausiai tiks bet koks vandens telkinys ar netgi  šaltas dušas.  Po to, privaloma pavalgyti pusryčius ir pietus. „Mūsų pusryčiai yra košiniai. O pietūs jau normalūs. Tik stengiamės, nevalgyti mėsos arba valgome ją maltą – triušieną, kalakutieną. Visuomet valgom salotų ir kito žalio, termiškai neapdoroto maisto”, - pasakojo Česlovas Norvaiša.

Nuolat girdėdami, kad tūkstančius žmonių kamuoja tikras ar įsivaizduojamas antsvoris, Norvaišos sako, kad vadovaujantis  pagrindiniais principais mesti kilogramus labai paprasta!  Pirmoji taisyklė – būtinai valgyti 5 kartus per dieną. Antroji – atsisakyti tam tikrų produktų. „Jei nori numesti svorio, reikia atsisakyti druskos ir visko, kas gaminama iš baltų miltų. Išgerti bent du litrus vandens per dieną”, - sakė Č. Norvaiša.



NAUJAUSI KOMENTARAI

panemuniete

panemuniete portretas
Zaviuosi p. Jurate : visad pasitempusi , elegantiska , islaikyta ... Sekmes Jums !

ginbim

ginbim portretas
Ir as žaviuosi ne tik jūrate, bet ir jos vyru Česlovu, nors Jūratė ir neatrodo tokia žvali ir pasitempusi, kaip kad aprašyta, ir kaip kad turėtų atrodyti maudynių mėgėja

sekmes

sekmes portretas
kulturingi ,pagabos verti kauniečiai
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių