Pereiti į pagrindinį turinį

Novatoriškas Andy Lau albumas bus pristatytas „Kiwi“ klube

2010-08-13 16:51
Novatoriškas Andy Lau albumas bus pristatytas „Kiwi“ klube
Novatoriškas Andy Lau albumas bus pristatytas „Kiwi“ klube / Organizatorių nuotr.

Šeštadienį savo albumą „Forms, Types & Models“ uostamiesčio „Kiwi“ klube pristatys žinomas Lietuvoje šokių muzikos novatorius Andy Lau.

Garsas ir vaizdas

Pusantros valandos sinchronizuoto garso ir vaizdo efektų šou, pasitelkiant moderniąsias garso ir vaizdo sinchronizavimo bei perdavimo technologijas. bei nauja muzika, prie kurios skambesio prisidėjo ir gerai žinomi šokių muzikos profesionalai iš Lietuvos bei užsienio šalių.

Andrius Laucevičius, daugeliu šokių muzikos gerbėjų žinomas, kaip Andy Lau,  yra svarbi figūra Lietuvos houso muzikos scenoje. Kaip prodiuseris ar garso inžinierius jis atlieka svarų vaidmenį keliuose gerai žinomuose muzikiniuose projektuose: „Resound”, „Silver Moon”, „Sel”, taip pat „Future Sound Scientists” elektroninio garso studijoje, kurioje buvo įamžintas ne vienas populiarus lietuviškos šokių muzikos įrašas.

Paties Andy Lau kompozicijos skamba progresyviai. Emocingumo garso spektrui suteikia atmosferiniai ir džiazo ornamentai. Grodamas vienas ir su minėtais kolektyvais, Andy Lau turėjo garbės pasirodyti vienoje scenoje su tokiomis elektroninės šokių muzikos legendomis kaip Eddie Amador, Phil Hartnoll („Orbital”), „Underworld” ir James Lavelle („Unkle”).

Pirmasis Lietuvoje

Audiovizualiniame promo DVD Andy Lau albume „Forms, Types & Models“ yra 10 kūrinių, kurie buvo įrašyti kartu su Lietuvoje gerai žinomais šokių muzikos atlikėjais.

Albume jaučiami Virus J, „Soulhoppers“ balso Jazzyvile, skandinaviško elektro-vocal savininko Golden Parazyth, Pablo Bachanoff iš „Jazzus Juice“, Adam Vicious, „begin_of_the_skype_highlighting end_of_the_skype_highlighting“ kūrybiniai prisilietimai. Taip pat albume galima rasti kūrinį, įrašytą kartu su nuostabiąja Berlyno techno muzikos atstove Fidelity Kastrow. Visas albumo įrašas buvo nufilmuotas Kauno klubo „UPS" patalpose.

Tai pirmasis tokio pobūdžio autorinis audiovizualinis elektroninės muzikos DVD  albumas, sukurtas Lietuvoje. Vizualizacijų ir visos albumo videomedžiagos sprendimų autoriais tapo Kineskopic ir KeyGap iš „H-T VJ’s“  kompanijos.

Įėjimas į albumo pristatymo vakarą Klaipėdos „Kiwi“ klube (J.Janonio g. 27) iki 23 val. – nemokamas, vėliau – 15 Lt, su „Kiwi” VIP kortele – nemokamai visą naktį.

Laukia King Roc šou

Andy Lau albumo pristatymas „Kiwi“ klube – ne vienintelis šokių muzikos pasauliui svarbus renginys rugpjūčio mėnesį.

Paskutinį vasaros savaitgalį „Kiwi“ klube pasirodymą surengs svečias iš Vokietijos King Roc.

Paslaptingas „Two Armadillos“ kompanijos narys, aktyviai keliaujantis po Australijos, Brazilijos ir Kinijos šokių aikšteles, Europoje pasirodo vos kelis kartus per metus. Deep houso ir techno muzikos atstovas specialų pasirodymą Lietuvos publikai surengs rugpjūčio 28-ąją „Kiwi“ vasaros uždarymo šventėje. Joje King Roc aistringą šou palaikys Eduardo Gimenez ir „Latino Power“ projektas.

Šią savaitę „Kiwi“ klube tęsiasi roko ir ritmenbliuzo muzikos naktys. Sekmadienį – saldi „Kiwi“ naktis su geriausiais ritmenbliuzo hitais ir DJ Tea drop (įėjimas – 5 Lt).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų