Pereiti į pagrindinį turinį

„Pabėgimo karaliai“ šį vakarą susprogdins TV3 eterį

2012-02-21 16:36
„Pabėgimo karaliai“ šį vakarą susprogdins TV3 eterį
„Pabėgimo karaliai“ šį vakarą susprogdins TV3 eterį / TV3 nuotr.

Jau šiandien, antradienio vakarą, 22.00 val. TV3 eteryje kultinio serialo „Kalėjimo bėgliai“ kūrybinė grupė užkurs tikrą pirtį – naujas kriminalinis kvapą gniaužiantis trileris „Pabėgimo karaliai“ (Breakout Kings) žada būti dar įspūdingesnis.

Visiems TV3 žiūrovams gerai pažįstamų serialų „Kalėjimo bėgliai“, „CSI kriminalistai“ ir „Daktaras Hausas“ herojai kriminaliniame trileryje „Pabėgimo karaliai“ įtrauks į dar didesnį nuotykių užtaisą!

„Pabėgimo karaliai“ jau spėjo sulaukti milžiniško populiarumo Amerikoje, todėl tikimasi, kad kriminalinis trileris kaitins ir TV3 žiūrovų kraują. Nuo šiol kiekvieną antradienio vakarą 22.00 val. TV3 eteryje suksis tikra pojūčių karuselė: veiksmas, prikaustantys sprogimai, įspūdingos pastatų griūtys, susišaudymų ir kovų scenos, sarkastiški dialogai, seksualumas, o svarbiausia – žūtbūtinis užsibrėžto tikslo siekimas čia susijungs į vieną!

Daugiaserijinės kriminalinės dramos siužetas – neįprastas ir intriguojantis: slapčiausia Jungtinėse Valstijose maršalų komanda pasiūlo netikėtą užduotį grupelei kalinių – mainais į laisvę šie turi įsilieti į miesto gyvenimą ir painiuose gatvių labirintuose atrasti ilgai ieškomus, nesugaunamus kalėjimo bėglius.

Kiekvienas sučiuptas bėglys išperka jį susekusiam „pabėgimo karaliui“ vieną mėnesį laisvės. Kas nesutiktų pasitrumpinti savo nuobodžių dienų kalėjimo kameroje? Ypač, kai avansu siūloma pasiimti ir kelialapį į negriežto saugumo zoną įkalinimo įstaigoje! Žinoma, jei gaudytojai sugalvotų sprukti patys, – jų bausmės padvigubėtų. Laimingajam ketvertui ištarti „taip“ pakako... vos penkių sekundžių!

Seriale pasirodys įspūdingas aktorių būrys, kurio gretose – ne tik Jimmi Simpsonas, TV3 žiūrovams pažįstamas iš kultinių serialų „CSI kriminalistai“ (CSI: Crime Scene Investigation) ir „Daktaras Hausas“ (House M.D.). „Pabėgimo karalių“ likimus sudrebins ir pats tikriausias „Kalėjimo bėglių“ veteranas – kiečiausias iš kiečiausių serialų blogiukų – Robertas Knepperis!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų