Pereiti į pagrindinį turinį

„Paslapčių namų“ savaitės finale – esminis lūžis

2013-04-12 16:29
„Paslapčių namų“ savaitės finale – esminis lūžis
„Paslapčių namų“ savaitės finale – esminis lūžis / Televizijos nuotr.

Rytoj tiesioginiame TV3 eteryje Agnė Grigaliūnienė ir Marijus Mikutavičius paskelbs: realybės šou „Paslapčių namai" įpusėjo! Dvylika savaičių truksiančio intriguojančio detektyvo vedėjai žada – iš naujo bus sumaišytos visos kortos ir ištrinti pėdsakai, kuriais dalyviai seka jau kone šešias savaites.

Penki iš paslaptingųjų namų iškeldinti dalyviai, daugiau nei dvidešimt bandymų atskleisti ir trys sėkmingai atskleistos dalyvių iki tol skrupulingai saugotos paslaptys bei dar nežinia kiek laukiančių kuriozų – visa tai lydi „Paslapčių namus".

„Nė vienas „Paslapčių namų„ dalyvis nė neįtaria, kad jau šeštadienį viena paslaptis gali būti atšaukta“, – apie netikėtą realybės šou posūkį įspėja visa sprendžiantis paslaptingųjų namų šeimininkas Balsas. Kokie motyvai ir kokie žiūrovams iki šiol nematyti įvykiai paskatino Balsą imtis tokių drastiškų sprendimų?

„Kol kas priežasčių ir viso to pasekmių atskleisti negaliu. Tiesioginėje savaitės finalo transliacijoje įvyks esminis lūžis, įnešdamas naują kvėpavimą", – provokuoja Balsas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų