Pereiti į pagrindinį turinį

Pavasarį „Dr.Who“ pasveikins net dviem koncertais

2010-03-03 19:41
Pavasarį „Dr.Who“ pasveikins net dviem koncertais
Pavasarį „Dr.Who“ pasveikins net dviem koncertais / Sauliaus Žiūros (BFL) nuotr.

Naujas sezonas klube “Dr.Who” startuos su nuoširdžiuoju ir charizmatiškuoju Sasha Song. Penktadienį jis klaipėdiečiams pristatys gaiviais muzikiniais vėjais alsuojančią programą. Šeštadienį projektas „90's live“ žada spalvingą ekskursiją po poros dešimtmečių senumo fonotekas ir diskotekas.

Sasha Song publikai visuomet su džiaugsmu pristato muzikines naujienas. Būtent jos klube „Dr.Who“ sudarys penktadieninės programos pagrindą. „Panelė“, „Say „yes“ to Life“, kiti būsimam albumui jau paruošti kūriniai skambės gyvai, pritariant vokalisto scenos partnerei Norai Strolytei ir profesionalių muzikantų pajėgoms.

Kol kas galima tik spėlioti, kuris atlikėjas ar grupė šiemet bus apdovanotas kelialapiu į „Euroviziją“ Norvegijoje, tačiau negalima atmesti tikimybės, kad į tarptautinį konkursą antrąsyk bus deleguotas Sasha Song. Nacionalinės atrankos finalas visus taškus sudėlios pasirodymo klube „Dr.Who“ išvakarėse. Jei atlikėjas taptų laureatu, klaipėdiečiai būtų pirmieji, kurie galėtų jį pasveikinti autoriniame koncerte. Svečiui nulipus nuo scenos pavasariškų house ritmų pažers už pulto stosiantis DJ 2sys.

Šeštadienis klube „Dr.Who“ jaunosios kartos atstovams atstos muzikinį šviečiamąjį renginį, o patyrusiems šokių aikštelių asams padės su nostalgija prisiminti savo „žalią“ jaunystę ir pašėlusias diskotekas, kuriose karaliaudavo „Snap“, „Technotronic“, „MC Hammer“, „East 17“ ir kitų paskutiniojo praėjusio amžiaus dešimtmečio stabų hitai. Iki skausmo žinomus kūrinius bei milžinišką energijos užtaisą projekte „90's live“ sukompiliavo vokalistas Jurgis Brūzga ir muzikos virtuozų grupė. „Turiu išties patyrusią disco komandą, tad galiu pažadėti, kad „90's LIVE“ kūriniai skambės taip, kaip skambėjo prieš dvidešimtmetį“, - tvirtino projekto „balsas“ Jurgis.

Projekte elektronika rūpinasi Vytis Smolskas, klavišiniais grojantis grupėje „Pieno lazeriai“, bosinę gitarą meistriškai valdo Dariušas Loznikoffas, gospelų choro „Sounds in G“ bosininkas, gitaros partijas atlieka Vytas Rasimavičius, grupių „Migloko“ ir „Messiah Goes Mad“ bendražygis, o elektroniniais būgnais groja Jonas Narbutas, grupių „Migloko“ ir „Bekešo vilkai“  narys.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų