Pramoginės laidos žurnalistai: gyvenimas rašo neįtikėtinus scenarijus

Kai Ernesta susipažino su Rolandu, jai buvo 16, o jam 38-eri. Tiesa, vyras santykių pradžioje melavo, kad jam 25-eri, bet netrukus paaiškėjo jo tikrasis amžius. Visgi Ernestos jausmų tai neatvėsino, juolab, kad ją labiausiai sužavėjo ne pats Rolandas, o jo automobilis. Trečios kartos „Volkswagen Golf“. Apie tai Ernesta pati papasakojo LNK televizijos laidai „24 valandos“, į kurią kreipėsi, nes Rolandas visiškai nesirūpina jų meilės vaisiumi – 9 mėnesių dukrele. Pasak anksčiau laiko subrendusios merginos, po jos gimimo jis tik vieną kartą aplankė mažylę.

Netrukus paaiškėjo, kad Rolandas irgi turi priežasčių pykti. Dar besilaukdama Ernesta internetu susipažino su kitu vaikinu ir vos po poros mėnesių draugystės susituokė. Deja, meilė truko net ne trejus metus, o tik tris mėnesius – po tiek laiko pora oficialiai išsiskyrė. Per tą laiką buvęs Ernestos sutuoktinis jos dukrytei spėjo duoti savo pavardę, tad Rolandas, tikriausiai tikrasis mažylės tėtis, jaučiasi įskaudintas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tikra kaimiete

tikra kaimiete portretas
taip ir reikia keksei...ner ko lysti prie vyresniu...suknistas golfas jai mat patiko...

na

na portretas
cia viskas pasakyta... cia daugiau nei keksele,kai dar reiketu zaist smelio dezeje,o jau lenda i suaugusiu vyru lova,,,slykstu ir zema,kur ziuri tokiu 'pupyciu"tevai,ko dabar zliumbia "ant visos Lietuvos"ko norejo-ta gavo...tik kudikelis nekaltas! o tokias mamytes -sterelizuot ...

tata

tata portretas
va teip viskas nuo melo ir prasidejo
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių