Pereiti į pagrindinį turinį

Provokuojantys Ch.Aguileros ir Rihannos šou sukėlė pasipiktinimų bangą

2010-12-14 18:44
Provokuojantys Ch.Aguileros ir Rihannos šou sukėlė pasipiktinimų bangą Provokuojantys Ch.Aguileros ir Rihannos šou sukėlė pasipiktinimų bangą Provokuojantys Ch.Aguileros ir Rihannos šou sukėlė pasipiktinimų bangą Provokuojantys Ch.Aguileros ir Rihannos šou sukėlė pasipiktinimų bangą Provokuojantys Ch.Aguileros ir Rihannos šou sukėlė pasipiktinimų bangą Provokuojantys Ch.Aguileros ir Rihannos šou sukėlė pasipiktinimų bangą Provokuojantys Ch.Aguileros ir Rihannos šou sukėlė pasipiktinimų bangą Provokuojantys Ch.Aguileros ir Rihannos šou sukėlė pasipiktinimų bangą Provokuojantys Ch.Aguileros ir Rihannos šou sukėlė pasipiktinimų bangą Provokuojantys Ch.Aguileros ir Rihannos šou sukėlė pasipiktinimų bangą Provokuojantys Ch.Aguileros ir Rihannos šou sukėlė pasipiktinimų bangą Provokuojantys Ch.Aguileros ir Rihannos šou sukėlė pasipiktinimų bangą

Britų televizijos talentų konkurso „X Factor“ finale šeštadienio vakarą pasirodžiusios amerikiečių atlikėjos Christina Aguilera ir Rihanna sukėlė pasipiktinimų bangą.

Kritikai kreipėsi į žiniasklaidos priežiūros instituciją „Ofcom“ klausdami, kodėl „ištvirkę“ pasirodymai buvo parodyti tuo metu, kai prie TV ekranų dar prilipę vaikai.

Laidos transliuotojai galėjo pažeisti „Ofcom“ taisykles, kurios siekia apsaugoti mažamečius TV žiūrovus nuo nepadoraus turinio.

Seksualius judesius demonstruojančios ir provokuojančius kostiumus vilkinčios atlikėjos apstulbino populiaraus šou žiūrovus.

Kaip rašo dailymail.co.uk, amerikiečių atlikėja Rihanna savo dainą „What’s My Name“ atliko vilkėdama apatinius, o Ch.Aguileros trumpa juoda suknelė irgi „nepaliko vietos fantazijai“.

Kritikos lavinos sulaukė ir Ch.Aguileros šokėjos, kurios dėvėjo tik kojines, kelnaites ir liemenėles.

Tėvai, kurie pateikė skundus dėl matytų vaizdų, teigia esantys sunerimę, kodėl TV šou rengėjai nusprendė imtis tokios taktikos, kai ir taip milžiniškas laidos reitingas buvo garantuotas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų