Realybės šou vienas kitą atradusi pora ruošiasi vestuvėms

TV3 televizijos Gruzijoje filmuoto originalaus realybės šou „Pilis“ dalyviai jau trečią mėnesį įnirtingai kovoja dėl pagrindinio prizo – 50 000 litų.

Iš dvidešimties gražių vienišų drąsių vaikinų ir merginų, komfortišką kasdienybę gimtinėje iškeitusių į viduramžišką civilizaciją, kiekvieną savaitę lieka vis mažiau, kasdien laukia pagrindinė užduotis – išlikti, o TV3 žiūrovai antradieniais 19.50 val. stebi jų simpatijų, baimių, pykčių ir susitaikymų istorijas.

Gyvendami be telefonų, televizorių, dušo ir kitų XXI amžiaus atributų, dalyviai neturi kito pasirinkimo, kaip tik susigyventi su savo konkurentais arba atrasti gyvenimo meilę. Jau šįvakar „Pilies“ dalyviai Žilvinas Kazlauskas ir Neringa Černiauskaitė prabils apie būsimas tuoktuves.

„Pilyje“ teliko keturios ištvermingiausios dalyvių poros, jau galinčios kone ranka pasiekti 50 000 litų grynaisiais, tačiau realybės šou užduotys vis sunkėja, priversdamos dalyvius įjungti išbandymų išvargintus protus ir alkio išsekintus kūnus. Tarp porų ketvertuko esančius Žilviną su Neringa pilies valdovai buvo suporavę net keturis kartus, tačiau abipusį susižavėjimą ir augančius jausmus šiedu akylai slėpė. Kodėl?

„Nesinorėjo visko sieti su kameromis, kad nebūtų blefo, o grįžus į Lietuvą mečiau visas pastangas, todėl dabar džiaugiuosi rimta antrąja puse, – prisipažįsta vienas plepiausių, tačiau ir rimčiausių realybės šou „Pilis“ dalyvių 23 metų Žilvinas. – Šiaip esu iškalbus, pasitikintis savimi, bet dėl santykių – nesinori jų afišuoti, tai skirta tik tam žmogui“.

„Nuo grįžimo į Lietuvą Žilvinas manęs nebepaleidžia. Iš pradžių buvau atsargi, juk jis jaunesnis, tačiau greit supratau, kad jis daug rimtesnis nei vyresni vaikinai. Išduosiu – mes net turime minčių apie vestuves!“ – nesuvaidintus, 24 valandas per parą nuo kamerų ir konkurentų slėptus jausmus patvirtina Neringa.

„Pilyje“ savo jausmus be užuolankų atskleidę Snieguolė Grigažauskaitė ir Gabrielius Marozas bei kiti dalyviai nė nenutuokė apie dar vieną čia užgimusią porą. Įstabaus grožio pilyje Gruzijoje kibirkščiuojančios aistros – jau šį, antradienio, vakarą 19.50 val. per TV3.


Šiame straipsnyje: pilisvestuvėsrealybės šou

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių