Pereiti į pagrindinį turinį

Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta)

2012-01-23 14:13
Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta) Sealas ir Heidi Klum paskelbė apie išsiskyrimą (papildyta)

Sealo ir Heidi Klum santuoka, kuri atrodė tokia tobula, artėja prie pabaigos - sekmadienį vakare išplatintame pareiškime įtakinga pramogų pasaulio pora paskelbė apie sprendimą gyventi atskirai.

Supermanekenė ir televizijos laidos „Project Runway“ vedėja H.Klum ir britų dainininkas nurodo, kad po „didelio sąžinės perkratymo“ nusprendė nebegyventi kartu, o išsiskyrimą aiškina „nutolimu“ vienam nuo kito.

„Nors išgyvenome septynerius santuokinius didelės meilės, ištikimybės ir laimės metus, po didelio sąžinės perkratymo nusprendėme skirtis“, - sakoma poros pareiškime.

„Visą savo santykių laiką nuoširdžiausiai gerbėme vienas kitą ir toliau labai vienas kitą mylime, bet nutolome vienas nuo kito“, - rašo pora.

Vokiečių gražuolė už britų dainininko ištekėjo 2005 metais. Jie turi tris bendrus vaikus - dukterį Lou ir sūnus Henry ir Johaną. „Kiss From a Rose“ atlikėjas taip pat įsivaikino H.Klum vyriausiąją dukterį Leni iš ankstesnio ryšio.

Pora nurodo, kad vaikų gerovės užtikrinimas yra svarbiausias jų prioritetas: „Dėkojame savo šeimai, draugams ir gerbėjams už jų gerus paramos žodžius. Tai draugiškas procesas ir mūsų vaikų gerovės apsaugojimas lieka pagrindinis mūsų prioritetas, ypač - šiuo pereinamuoju laikotarpiu“.

Sutuoktiniai taip pat prašo privatumo ir nurodo, kad skiriasi „draugiškai“.

„Grammy“ laureatas ir manekenė buvo viena ryškiausių įžymybių porų ir dažnai kalbėdavo apie artimus savo santykius, o per kiekvienas santuokos metines net atnaujindavo santuokinius įžadus.

Apie jų santuokos problemas šį savaitgalį pranešė apie įžymybes rašančios interneto svetainės. Šios naujienos pribloškė poros gerbėjus.

Pora, kurios santykiai atrodė labai artimi ir tvirti, 2010 metų rugsėjį išleido „karštą“ muzikinį vaizdo klipą „Secrets“, kuriam nusifilmavo nuogi lovoje.

Tuo metu interviu „Reuters“ Sealas sakė, kad savo šeštąjį albumą „Commitment“ („Įsipareigojimu“) pavadino dėl to, kad tai jam - svarbi tema, ypač po to, kai sutiko H.Klum.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų