Pereiti į pagrindinį turinį

šeštadienį „Triumfo arkoje“ liks tik šeši geriausi solistai

2009-12-09 17:10
šeštadienį „Triumfo arkoje“ liks tik šeši geriausi solistai
šeštadienį „Triumfo arkoje“ liks tik šeši geriausi solistai / LTV nuotr.

Šį šeštadienį su LTV auksinio balso konkursu „Triumfo arkos“ atsisveikins dar du aštuntuko dalyviai.

Praėjusioje laidoje 1-ąją vietą užėmė Ona Kolobovaitė,  8-ąją - Diana Tiškovaitė, o 7-ą vietą - Andrius Apšega. Didžiausia tikimybė, kad būtent šie du dalyviai šį šeštadienį paliks „Triumfo arką“. Visi rezultatai dar gali keistis, nes, kas iškris, paaiškės koncerto pabaigoje susumavus praėjusios ir ateinančios šeštadienio laidos rezultatus.

Praėjusioje laidoje už Oną Kolobovaitę balsavo net 1329 žiūrovai, o už antroje vietoje likusią Joaną Gedmintaitę - 1296 žiūrovai. Tą vakarą buvo pasiektas žiūrovų balsavimo rekordas. Šį šeštadienį Ona Kolobovaitė atliks Džiuljetos valsą iš Šarlio Guno operos „Romeo ir Džiuljeta“. Joana Gedmintaitė žiūrovus stebins puikiu Miuzetos valso iš Džiakomo Pučinio operos „Bohema“ atlikimu. Po praėjusios laidos nuo pirmaujančių merginų neatsilieka ir tą vakarą 3-ą vietą užėmusi Kristina Zmailaitė bei 4-os vietos laimėtojas Mindaugas Rojus.

Skambiausios „Triumfo arkos“ arijos ir negailestinga kova už kelią į pusfinalį - jau šį šeštadienį, gruodžio 12 d., po „Panoramos“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų