„Šok su manimi“ projektą paliko olimpinis vicečempionas J. Šuklinas

Projektą „Šok su manim" paliko dar viena pora – šį kartą atsisveikinti su visais dalyviais teko olimpiniam vicečempionui Jevgenijui Šuklinui ir Monikai Vinklerytei.

Susimavus komisijos ir žiūrovų balsus projektą turėjo palikti Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj, tačiau olimpietis užleido savo vietą projekte.

„Mano trumpos atostogos jau baigėsi, reikia grįžti į sportą. Kaip tik turi prasidėti treniruočių stovykla", – priežastis įvardijo sportininkas.

Šio vakaro šokių tema buvo Vėlinės arba ką tik praūžusęs Helovinas.

Žiūrovų laidos pradžioje laukė dar viena staigmena – vienam vakarui Vytautas Šapranauskas neteko savo partnerės, nes „Šok su manimi“ vedėją gražuolę Jurgitą Jurkutę pakeitė pabaisa tapusi Ineta Stasiulytė.

J. Jurkutei šį vakarą teko kiek kitoks vaidmuo – teisėjos.

„Šok su manimi“ dalyviams sužinojus vakaro temą, šokėjai teko pasukti galvą, kaip savo pasirodymu perteikti gyvenimo trapumą, atsisveikinimo skausmą.

Pirmieji ant šokių parketo pasirodė Jonas Nainys–Jovani ir Justė Žemaitytė, kurių rumbos šokį lydėjo grupės „Saulės kliošas“ gyvai atliekama daina.

„Man tai buvo visai neblogai, man labiausiai patiko gyva muzika. Man dar labai patiko labai elegantiškas šokis, tik pritrūko daugiau įsigyvenimo, daugiau jausmo iš Jono“, – poros pasirodymą vertino į komisijos narės vaidmenį įsijautusi J.Jurkutė–Širvaitė.

Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas šeštadienio vakarą savo šokiui pasirinko skaudžią temą apie žmogaus iškeliavimą anapus ir tai, kas ten slypi.

Poros kostiumai ir šokis ne vieną salėje sėdintį žiūrovą sukrėtė, privertė pasijusti nepatogiai.

Vėlinių vakarui skirtoje laidoje Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj nusprendė plaukti prieš srovę ir šokti šokį apie meilę, o ne apie mirtį, kaip kiti jų kolegos. Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius šioje „Šok su manimi“ laidoje tapo per Heloviną saldainių prašinėjančiais nemalonios išvaizdos personažais, kuriuos galiausiai išgąsdino katinukas.

Kęstutis Baranauskas savo šokyje virto vampyru, o Eglė Straleckaitė liko gražuole mergina. „Pora parodė labai gražų reginį, aš esu sužavėta“, – neslėpė D.Meiželytė.

Kiti ant parketo pasirodė Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė. Jie savo šokį skyrė savo mirusiems tėčiams. Jausminga kompozicija sujaudino ir publiką, ir teisėjus.

Viktorija Sutkutė ir Šarūnas Šiaučiulis šeštadienio vakarą pasinėrė į Heloviną. Viktorija tapo iš karsto prisikėlusiu baubu, o Šarūnas – šventiku.

TV laidų vedėjas Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė savo šokiu kalbėjo apie gyvenimą ir mirtį, kurią kai kurie žmonės pasirenka savo noru.

Paskutienieji ant šokių parketo pasirodė olimpinis vicečempionas Jevgenijus Šuklinas ir Monika Vinklerytė, kurie sušoko angelo ir mirties šokį.

Pasirodžius visoms poroms, jų laukė ypatingas egzaminas, pagal Anapilin išėjusių mylimų muzikantų melodijas: Vytauto Kernagio, Janinos Miščiukaitės, Rolando Janavičiaus, Obuolio, ką tik šį pasaulį palikusio Eugenijaus Ivanausko bei kitų vis dar lietuvių mintyse gyvų ir saugomų dainininkų dainas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

negaliu ziuret

negaliu ziuret portretas
"aciu labai" sivakar megstamos laidos negaliu ziuret :( taip, aisku, del vedejos ne pabaisos, o atmusancio ziurovus montro...miela laidos prodiusere, jus paziurekit per koki televizoriu, kaip Ineta Stasiulyte kalba, kaip atrodo, jai jau pelenai is siknos byra, tegul eina taupyt plastikos operacijoms, tegul oratorystes seminarus lanko, tegul ismoksta ta kreiva snuki prilaikyt nekraipius...bukit zmones TV3 vadovai, skleiskit grozi ir kultura, o ne siuksles .....

atsibodot

atsibodot portretas
Mažiau išsidirbinėtų ir persirenginėtų visokiom pabaisom,o daugiau ŠOKTŲ.O tai jau dabar neaišku koks projektas,nes daugiau kalbama nei šokama.

nesamone

nesamone portretas
Kiek galima rodyti tas nesamones. Ten tu sokiu 10% like 90% kazkokiu idiotu plepalai, net slykstu ziureti i kaikuriuos veidus.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių