Pereiti į pagrindinį turinį

Spauda: J.Deppas ir V.Paradis slapta išsiskyrė

2012-01-19 12:42
Spauda: J.Deppas ir V.Paradis slapta išsiskyrė Spauda: J.Deppas ir V.Paradis slapta išsiskyrė Spauda: J.Deppas ir V.Paradis slapta išsiskyrė Spauda: J.Deppas ir V.Paradis slapta išsiskyrė Spauda: J.Deppas ir V.Paradis slapta išsiskyrė Spauda: J.Deppas ir V.Paradis slapta išsiskyrė Spauda: J.Deppas ir V.Paradis slapta išsiskyrė Spauda: J.Deppas ir V.Paradis slapta išsiskyrė Spauda: J.Deppas ir V.Paradis slapta išsiskyrė Spauda: J.Deppas ir V.Paradis slapta išsiskyrė Spauda: J.Deppas ir V.Paradis slapta išsiskyrė Spauda: J.Deppas ir V.Paradis slapta išsiskyrė Spauda: J.Deppas ir V.Paradis slapta išsiskyrė Spauda: J.Deppas ir V.Paradis slapta išsiskyrė Spauda: J.Deppas ir V.Paradis slapta išsiskyrė Spauda: J.Deppas ir V.Paradis slapta išsiskyrė

Johnny Deppas po 14 metų trukusio romano slapta išsiskyrė su savo gyvenimo drauge Vanessa Paradis, pranešė JAV spauda.

„Karibų jūros piratų“ (Pirates of the Caribbean) žvaigždė su prancūzų aktore ir dainininke V.Paradis pradėjo susitikinėti 1998 metais, o vėliau jiedu su dviem savo vaikais - Lily-Rose, kuriai dabar 12, ir Jacku, kuriam dabar devyneri, - įsikūrė Pietų Prancūzijoje. Dalį laiko jie leisdavo ir Jungtinėse Valstijose.

Tačiau žurnalas „People“ trečiadienį pranešė, kad didžiulė J.Deppo sėkmė sukėlė įtampą tarp partnerių, ir kalbama, kad jiedu dabar gyvena daugiausia atskirai.

Šaltinis žurnalui sakė: „Vanessa albumus leido kas septynerius metus, filmų projektuose dalyvavo kas keleri metai, o jis tapo kapitonu Džeku Žvirbliu (iš “Karibų jūros piratų„)“.

Gandus dar labiau pakurstė įtarimai, kad 39 metų V.Paradis lapkričio mėnesį tyčia praleido J.Deppo „Romo dienoraščio“ (The Rum Diary) premjerą Paryžiuje.

„Ji vietoje to tą vakarą nuėjo į koncertą. Tai buvo nenormalu ir gana aišku ... Esi mieste ir neini į savo vyro filmo premjerą? Tą, kuriame jis vaidino (ir kurį) prodiusavo?“ - sakė informuotas šaltinis.

48 metų J.Deppo atstovas kol kas nieko nekomentavo.

Praėjusį kartą pora drauge ant raudonojo kilimo pasirodė per Kanų kino festivalį 2010 metais. Drauge jų nebuvo ir pernai gegužę įvykusiame Kanų festivalyje, ir sekmadienį Los Andžele įvykusioje „Auksinių gaublių“ įteikimo ceremonijoje, kur J.Deppas buvo vienas vedėjų.

„Kaip sako ne vienas šaltinis, ...(jų partnerystė) beveik oficialiai baigta“, - straipsnyje „Meilė nepavyko“ rašo „People“, kurio naujasis numeris prekyboje pasirodys penktadienį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų