Pereiti į pagrindinį turinį

Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė

2009-10-24 16:44
Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė Sporto klubuose prakaitą lieja ir M.Petruškevičius, ir N.Zvonkė

Tobulo kūno mada tikriausiai niekada neišnyks. Sportiško bei stangraus kūno virusas, užvaldė ne tik Vakarų, bet ir Lietuvos įžymybes. Portalas pasidomėjo, kaip jiems sekasi lieti prakaitą sporto salėse.

M.Petruškevičius: raumenys man netinka

„Aš sustorėjau?“, „Atrodau nekaip nuotraukose?“ – tokios pirmosios frazės išskrenda iš mūsų garsenybių lūpų, vos paklausus, ar vaikštote į sporto klubą.

Gerai žinomas televizijos laidos vedėja bei mados pasaulio atstovas Mantas Petruškevičius iš karto sunerimo uždavus klausimą – ar sportuojate?

„Žinoma, kad taip. Tik pastarąsias tris savaites niekaip tam neatsirado laiko. Pats pastebėjau, kad žurnalų ir interneto portalų nuotraukose atrodau kiek pastambėjęs, bet nuo kitos savaitės pasižadėjau sau tikrai pradėti vėl sportuoti“, - tvirtai pasakė laidos vedėjas.

M.Petruškevičius prisipažino, jog dažniausiai perka abonementus ir į sporto klubą, esantį „Forum pajace“ patalpose ir ten kelis kartus per savaitę sportuoja su draugais.

„Jau dabar tai tikrai griebsiuosi kūno tobulinimo, nes net ir treneris  teiravosi, kur aš esu dingęs“, - juokavo madų žinovas.

Jis tikino, kad yra susikūręs specialią treniravimosi programą pagal savo kūno sudėjimą ir išvaizdą. M.Petruškevičius puikiai žino, kad „raumenų kalnas“ jam netiktų nei pagal darbo specifiką, nei pagal padėtį. Todėl televizijos laidų vedėjas stengiasi treniruoti proporcingai visą kūną.

„Pripažinsiu, norint gerai atrodyti ir jaustis reikia į save investuoti. Žinoma, kad lankymasis sporto klubuose ne pigus malonumas, tačiau visi norime gražiai atrodyti“,- paaiškino M.Petruškevičius.

N.Zvonkė: naudingas laisvalaikis

Kartu su kolegėmis į sporto klubą vaikštanti grupės „Yva“ lyderė Natalija Zvonkė teigia, kad užsiėmimai treniruoklių salėje jai yra ne kas kita, o tik tikslingas laisvalaikio praleidimo būdas.

Klaipėdos sporto klube „Eola“ besilankanti dainininkė pripažino, kad iš visų grupės narių sportuojanti bene mažiausiai, kadangi ją labiau traukia pirtys, baseinas ar „jacuzzy“ vonios.

„Specialios programos neturiu, tiesiog kas mėnesį labiau treniruojų kurią nors kitą kūno dalį. Dažniausiai mankštinu rankas ir krūtinės raumenis“, - pasakojo N.Zvonkė.

Vienas mėgstamiausių N.Zvonkės treniruoklių yra slidės.  Sporto klube įmontuotas specialus ekranas, kuris nusileidžia prie tam tikrų imituotų slidžių, o joms pradęjus dirbti  jautiesi tarytum čiuoždamas nuo kalno. Tokio pratimo dėka, jos teigimu, dirba ne tik kojos, bet ir visas kūnas.

Daug laiko dainininkė tikino nepraleidžianti sporto klube. Jai užtenka poros kartų per savaitę. O į paslaugų kainas N.Zvonkė teigė nekreipianti dėmesio, juk svarbiausia gerai praleistas laikas ir kokybė.

S. Jasevičiūtė : norėtų, bet neturi laiko

Anksčiau intensyviai baseino treniruotes lankiusi Skaiva Jasevičiūtė teigė, kad sportas yra vienas būtiniausių geros savijautos receptų.

„Aš apskritai bet kokią sporto šaką vertinu labai teigiamai ir visai nesvarbu, ar žmogus treniruojais sporto klube, ar bėgioja parkų  takeliais, ar plaukioja baseine. Gaila, kad dabar tokiam malonumui lieka vis mažiau laiko“, - nostalgiškai kalbėjo televizijos laidų vedėja.

Jeigu tektų rinktis, kuriame sporto klube treniruotis, laidų vedėja be jokios abejonės pirmenybę teiktų tam, kuris turi didžiausią baseiną, nes jokiu kitu sportu kol kas tikrai negalėčiau užsiimti.

Sporto klubai

Vilnius:

Vienas brangiausių:

„Forum sports club“
Adresas: Konstitucijos pr. 26
Darbo laikas: I-V 6:30 - 22:30; VI-VII 8:00 - 22:00
Kainos: vieno mėnesio narystė nuo 495 Lt iki 810 Lt vienam asmeniui

Vienas pigiausių:

„PowerGym“

Adresas: Raugyklos g. 15
Darbo laikas: I–V 7.00–21.00; VI–VII 9.00 – 18.00
Kainos: vieno mėnesio narystė nuo 150 Lt vienam asmeniui

Kaunas :

Vienas brangiausių
 
Sveikatingumo centras „Hermis“
Adresas: Savanorių pr. 404
Darbo laikas: I – VII 7:00 – 22:00
Kainos: vieno mėnesio narystė nuo 250 Lt iki 400 Lt vienam asmeniui

Vienas pigiausių:

„Baltai“

Adresas: Baltų pr.55
Darbo laikas: I - V 7:00 - 21.30;  VI - VII 9:00 – 15:00
Kainos: : vieno mėnesio narystė nuo 150 Lt vienam asmeniui

Klaipėda

Vienas brangiausių:

„Fitnesas“

Adresas: Vingio g. 21; Debreceno g. 52A
Darbo laikas: I -V 7:30 - 22:00  VI-VII 9:00 val - 17:00, I-V 6:30 - 22:00
VI-VII 9:00- 20:30
Kainos: : vieno mėnesio narystė nuo 170 Lt vienam asmeniui

Vienas pigiausių:

„Forma“

Adresas: Šaulių 48
Darbo laikas: I- IV   7.00 -23.00, V - 7.00 -21.00 ,  VI - 8.00 -21.00 , VII - 8.00 -21.00
Kainos:  vieno mėnesio narystė nuo 160 Lt  vienam asmeniui

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų