S.Skvernelis: „Sušikta policija!“. Kas jį išprovokavo?

Kiek uniformų turi turėti ir kiek uždirbti policininkas, kad būtų išsaugota keturių vaikų motinos gyvybė Klaipėdos rajone?  Kodėl policija neužkirto kelio dvigubai žmogžudystei Kudirkos Naumiestyje?

LNK laidoje „Diagnozė: valdžia“ į šiuos klausimus atsakys generalinis policijos komisaras Saulius Skvernelis ir partijos „Tvarka ir teisingumas“ vicepirmininkas Remigijus Žemaitaitis.

Ar Kudirkos Naumiesčio gyventojui Kęstučiui Gudelevičiui pavyks įkalbėti  policijos vadovą atsiųsti į miestelį dirbti bent vieną policininką?

„Tvarkiečiai“ po tragiškų įvykių Gargžduose ir Kudirkos Naumiestyje pradėjo klibinti generalinio komisaro kėdę. Kodėl daromas spaudimas generaliniam  komisarui? Kokių bylų policijai įsakyta netirti?

Savo pareiškimais policijos vadovybę dažnai erzinantis Seimo narys Naglis Puteikis tiesiai klaus, kodėl generalinis komisaras dangsto pareigūnus sadistus. „Jūs įžeidinėjate ne tik mane, bet ir visą policiją.  Tai tas pat kaip sakyti – sušikta policija“, - emocijų neslėpė S.Skvernelis.

Laidoje taip pat dalyvauja buvęs vidaus reikalų ministras A.Melianas, buvęs Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas A.Sadeckas, kontrabandos šešėlio niekaip neatsikratantis R.Pakso pavaduotojas, Seimo narys K.Komskis.

Kas iš tiesų nori generalinio policijos komisaro Sauliaus Skvernelio galvos? Kurie parlamentarai galbūt dirba šešėliniam pasauliui? Kas generalinį komisarą sieja su kontrabandinėmis cigaretėmis?

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ez

ez portretas
Komskis buvo ir liks kontrabandiniu cigareciu bendradarbis: peremejas, kitaip sakant kontrabandininku uztarejas ir padejejas. Maciau laida, kai kaimo moteriske savo akim viska mate ir pasakojo, po to jai grasino kontrabandininkai

lauk

lauk portretas
lauk sita veltedi is posto.neatsakingumo virsune.kas dar bus sekantis?

nu

nu portretas
atleis Skverneli,tai vyrai zmonu nebemus,girti nevazines,policininkai uzdirbs daaaaag,bliamba.kaip nervina tokie pasakymai-policija nieko nedaro...o kad zmogenai prisisiurbe neaisku ko rankas i darba paleidzia,kalta policija,tik jokiu budu ne tie smurtaujantys brudai...prie visu policijos skurdinimu labai prisidejo ir seimo narys ponas Puteikis-juk jis praeitoj kadencijoj koncervatorius buvo-exalkocholikas...jei stogelis butu nukrites ne ant Puteikienes galvos,o ant bet kurios kitos viezbucio gyventojos,Puteikis ne nebandytu aiskintis kas kur kiek kaltas...rekiantis ir per partijas lakstantis politinis prostitutas...
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių