Pereiti į pagrindinį turinį

Tarp laidos „Radži ieško žmonos” dalyvių – Mios antrininkė

2012-10-10 19:13
Tarp laidos „Radži ieško žmonos” dalyvių – Mios antrininkė
Tarp laidos „Radži ieško žmonos” dalyvių – Mios antrininkė / LNK archyvo nuotr.

Populiariame LNK realybės šou „Radži ieško žmonos” panelių pasirinkimas didžiulis, o kai kurios iš jų labai primena garsias scenos moteris. Aukštos ir žemesnės, tamsiaplaukės ir blondinės, pankės ir „fifos“ – visos susirinko Taujėnų dvare dėl vieno tikslo – jos nori tapti dainininko Radži žmonomis.

Nuo pat realybės šou pradžios vienai projekto dalyvei, diplomuotai pedagogei Nijolei „prilipo” skambi pravardė – Mia. Šviesiaplaukė panelė tiesiog stulbina panašumu į garsią dainininkę ir tuo didžiuojasi.

„Nauji pažįstami visada pastebi, į ką esu panaši. Ir „Radži ieško žmonos” dalyvės, ir makiažo specialistai sako, kad mes – kaip du vandens lašai”, – apie panašumą pasakojo realybės šou dalyvė.

Nijolė – ne vienintelė panašuolė. Kita šou dalyvė, klaipėdietė renginių vedėja Monika jau seniai pravardžiuojama dainininke Irma Jurgelevičiūte. Tamsūs panelės plaukai ir kumptelėjusi nosis – bruožai sukuriantys tokio panašumo įspūdį.

„Irma mane vadina jau seniai. Net mano prikimęs balsas panašus į Irmos. O kai buvau šviesiai nusidažiusi plaukus, aplinkiniai sakydavo, kad aš atrodau kaip Kristina Orbakaitė”, – panašumais gyrėsi Monika.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų