Pereiti į pagrindinį turinį

Iš televizijos eterio dingęs V. Šapranauskas dienas leido ligoninėje

2013-04-02 17:24
Iš televizijos eterio dingęs V. Šapranauskas dienas leido ligoninėje
Iš televizijos eterio dingęs V. Šapranauskas dienas leido ligoninėje / TV3 archyvo nuotr.

Televizijos laidų vedėjo, aktoriaus Vytauto Šapranausko dingimas iš televizijos ekranų kaip mat pateko į žiniasklaidos akiratį. Aktorius nepasirodė nei „Juodojo turo humoro„ pasirodymuose, nei televizijos projekte „Chorų karai“. Internete komentatoriai nepailsdami spėliojo, kur galėjo dingti vienas populiariausių televizijos veidų, tačiau paaiškėjo, kad neatvykti į darbą V. Šapranauską privertė liga. Delfi.lt žiniomis, aktorius gulėjo Respublikinėje Vilniaus universitetinėje ligoninėje.

Šią informaciją patvirtino ir aktoriaus prodiuseris Ričardas Pinikas. „Taip, Vytautas gulėjo ligoninėje, tačiau šiandien mes jau bandysime važiuoti į renginius. Iš tiesų, tai mes per daug niekam nieko neskelbėme, buvo problemų su sveikata."

„Su sunkiais ligoniais būna nelengva, bet jis jau vakar buvo paleistas namo. Mes nenorim niekam per daug skelbti, nes šiandien jau važiuojam į renginį, pradedame darbuotis. Žiūrėsim, gal atkrisim, nes pusiau sveiki vyksime į renginį" -  sakė R.Pinikas.

Paskambinus aktoriaus sūnui Gyčiui Šapranauskui, vaikinas neslėpė, kad tėvo padėtis išties nėra gera. „Neįsivaizduoju, kada tėtį žada išleisti iš ligoninės, nes pats buvau išvažiavęs pas gimines. Nebuvo kada aplankyti, tik šiandien planuoju nuvažiuoti. Man pranešė, kad jo padėtis gerėja."

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų