T.Hatcher neigia paliekanti „Nusivylusias namų šeimininkes“

Televizijos serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ žvaigždė Teri Hatcher paneigė pranešimą, kad ketina trauktis iš serialo, ir pažadėjo jame būti tol, kol jis nebus „nuimtas“.

Siuzan Mejer vaidmenį atliekanti aktorė nuo 2004 metų filmavosi visų septynių serialo sezonų serijose.

Tačiau savaitgalį Britanijos spauda pranešė, kad T.Hatcher dar po vieno sezono ketina pasitraukti iš serialo ir apie jau informavo jį kuriančios ABC kompanijos vadovus.

Kaip pranešė „Sunday Express“, ji palieka „Nusivylusias namų šeimininkes“ dėl darbo naujame seriale.

Tuo tarpu pati T.Hatcher yra pasipiktinusi tokiu pranešimu ir jį vadina „neatsakingu išsigalvojimu“.

Socialinio tinklo „Facebook“ savo mikro tinklaraštyje aktorė suskubo patikinti gerbėjus, kad ir toliau kurs Siuzan vaidmenį, kurį ji vadina „vienu ryškiausių per visą savo karjerą“. Be to, ji laukia „paneigimo ir atsiprašymo“ už spaudoje pasirodžiusią melagingą žinutę.

„Trūksta žodžių papasakoti, kaip tai yra kvaila, nepagrįsta ir juokinga... Labiausiai man neramu dėl to, kad koks nors gerbėjas galėjo akimirką patikėti, kad aš atsisakau ... vieno ryškiausių per visą savo karjerą vaidmenų, už kurį esu kasdien dėkinga“, - rašo T.Hatcher.

„Niekada nekalbėjau kitaip... Laukiu (žinutės) paneigimo ir bent jau atsiprašymo.... Dar kartą sakau, kad myliu „NNŠ“ (Nusivylusias namų šeimininkes), o filmavimo komanda ir aktoriai yra man kaip šeima ir būsiu su jais tol, kol serialas nebus nuimtas“, - tikina aktorė.

T.Hatcher nepraleido progos pagirti serialo kūrėjų už „naujos energijos antplūdį“ naujame sezone, kuriame vaidina ir Vanessa Williams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių