Tris vaikus namuose gimdžiusi aktorė E. Zizaitė valgė savo placentą?

Šį vakarą laidoje „KK 2 penktadienis" -  tema, kuri nepaliks abejingų.  Garsiausios Lietuvos moterys ir vyrai diskutuos apie tai, kaip reikia gimdyti,  auginti  ir lavinti vaikus.  Dainininkės Goda  Alijeva, Vita Jakutienė, Renata Klimaitytė, aktorė Edita Zizaitė ir kitos garsios Lietuvos mamos atskleis intymiausias savo patirtis. Kodėl vienos garsenybės nė už ką nenorėjo, kad jų vyrai dalyvautų gimdymuose? O kitos tikina, kad pagimdyti be vyro praktiškai neįmanoma?!

Tris dukras namuose pagimdžiusi žinoma aktorė Edita Zizaitę priblokš visus. Tuomet, kai „KK 2 penktadienio„ vedėja Ugnė ryžosi paklausti, kodėl namuose gimdžiusios moterys  šaldytuvuose saugo savo placentas, Edita be užuolankų rėžė: „Tai dabar kalbėsime apie tą valgymą? Apie tuos kepsnius“?

Tradicija, kai pagimdžiusios moterys iš tiesų suvalgo savo placentas kitose šalyse iš tiesų yra. Tikima, kad taip pasielgusi gimdyvė daug greičiau atgauna jėgas. Tačiau  ar tai slapčiomis elgiasi ir namuose gimdžiusios lietuvės? Į šį klausimą nuolat turi atsakinėti ir Edita Zizaitė. Tačiau atsakymas ne toks pikantiškas – ji placentas simboliškai palaidojo po medžiais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AAA

AAA portretas
Kai prisimenu, kaip kažkokios mamytės nešiojo karstelį ir grąsino, kad nebegimdys, jei visuomenė joms nesumokės didelių pinigėlių už tai,ką gi įdomu, kokių dabar reikalavimų sulauksime? Turbūt turės vykti ligoninė į namus ar mišką, kur jos ten užsimanys gimdyti. Tai gal tuomet pas visus ligonius tegul atvyksta visi reikiami specialistai tiesiai į namus, kodėl jos tokios išskirtinės? Nemanau, kad jos norės už tai apsimokėti, tegul mokesčių mokėtojai sumokės, ar ne?

araxas

araxas portretas
beprote issitrink galva ...bjaurybe ,gedos turetum tokias slikstynes pasakoti viesai ot sliundra ir dar aktore .......bjaurybe
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių