Ukrainietė Ruslana į Lietuvą neatvyks

Ilgai planavusi savo koncertą Lietuvoje ukrainiečių dainininkė, „Eurovizijos“ nugalėtoja Ruslana Lyžičko, deja, į Vilnių bent jau artimiausiu metu neatvyks ir šį sekmadienį LNK muzikiniame projekte „Lietuvos balsas“ nepasirodys.

„Jau buvome pasirašę sutartį ir suderinę visas skrydžio detales, kad Ruslanos grupė laiku atvyktų į “Lietuvos balso„ tiesioginę transliaciją. Tačiau vėliau atlikėjos komandos atstovai nusprendė į ukrainietės koncertų grafiką prieš pasirodymą Vilniuje įtraukti dar vieną koncertą turkiškoje Kipro dalyje. Ruslanos grupei nepavyko suderinti pervažiavimo per sieną iš turkiškosios Kipro pusės į graikiškąją. Kaip žinom, tarp abiejų Kipro pusių vis dar tvyro politinė įtampa. Dėl šios priežasties pasikeitė skrydžių maršrutas ir atlikėja nespėja laiku atvykti į tiesioginę šio sekmadienio “Lietuvos balso„ finalinių kovų transliaciją“, – praneša projekto „Lietuvos balsas“ užsienio atlikėjų koordinatorius Ramūnas Dieliautas.

„Lietuvos balso“ finalinės kovos per LNK sekmadieniais transliuojamos tiesiogiai. Kiekvieną sekmadienį „Pramogų arenoje“ pasirodantys svečiai ir projekto dalyviai ruošiasi pagal kruopščiai suplanuotą grafiką: prieš tiesioginę transliaciją finalinių kovų svečiai iki eterio turi surepetuoti ne tik savo gyvo garso šou, bet ir specialų numerį su vienu iš projekto dalyvių. Projektas rengiamas griežtai laikantis tarptautinio „The Voice of...“ formato, o pasirengimas tiesioginiams gyvo garso koncertams vykdomas griežtai laikantis grafiko.

Kūrybos namai ELITAZ informuoja, kad dėl nepalankiai susiklosčiusių aplinkybių dainininkė niekaip nebūtų galėjusi įvykdyti savo sutarties įsipareigojimų. Todėl nuodugniai apsvarsčius visus argumentus, buvo nuspręsta atšaukti ilgai derintą Ruslanos pasirodymą gegužės 6 dieną projekte „Lietuvos balsas“.

„Apgailestaujame, kad, nepaisant abipusių pastangų, nepavyko galutinai suderinti Ruslanos atvykimo į “Lietuvos balso„ finalines kovas.Taip pat norime patikinti, kad Kūrybos namai ELITAZ padarė viską, kas būtina, jog Ruslana pasirodytų projekte“, – sako „Lietuvos balso“ prodiuseris Gediminas Jaunius.

Suprasdami, kad kai kurie žiūrovai bilietus galėjo pirkti dėl lauktos viešnios iš Ukrainos, Kūrybos namai ELITAZ pasirūpino, jog jie galėtų juos grąžinti ir atgauti pinigus. Bilietus galima grąžinti nuo šio trečiadienio, gegužės 2 dienos, iki šeštadienio, gegužės 5 dienos, visose „Bilietai.lt“ kasose, išskyrus esančias prekybos centruose „Maxima“. Daugiau informacijos – www.bilietai.lt.

Nepaisant iškilusių nesklandumų, penktojoje finalinių kovų laidoje LNK ir „Pramogų arenos“ žiūrovų laukia ne mažiau įspūdingas šou, kuriame dėl „Lietuvos balso“ titulo ir „Universal Music“ sutarties kausis geriausi Merūno Vitulskio bei Erikos ir Jurgio Didžiulių komandos nariai. Speciali vakaro viešnia – MTV pripažinimą pelniusi Justė Arlauskaitė-Jazzu. Metų atlikėja tituluota dainininkė rengia ypatingą pasirodymą su Merūno komandos nare Giedre Smolskaite.

Didžiausias visų laikų muzikinis TV šou „Lietuvos balsas“ tiesiogiai iš „Pramogų arenos“ šį sekmadienį, 19:30, per LNK! Bilietus platina „Bilietai.lt“.


Šiame straipsnyje: RuslanaLietuvos balsas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Oazėje buvau jos koncerte,turiu diską su autografu ir plakatą.Fainulka ji ir grupė puiki.gaila,kad neatvyks.Sėkmės jiems.

v

v portretas
niekas nebuvo ten ir sutarta...meluoja ir tiek/../
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių