V. Šapranauskui atminti – speciali „Chorų karų“ laida

Šį sekmadienį dvidešimtmetį mininčios televizijos TV3 muzikinio projekto „Chorų karai“ laida bus ypatinga.  tiesioginiame eteryje specialioje „Chorų karų“ laidoje, skirtoje mylimam TV3 laidų vedėjui, aktoriui, maestro Vytautui Šapranauskui atminti, savo dainas, gražiausius prisiminimus ir jautriausias dedikacijas dovanos projekto chorai, laidų vedėjai, žymiausi šalies dainininkai, tie, kuriems V. Šapranauskas buvo artimas kolega, draugas ir įkvėpėjas.

Šį sekmadienį „Chorų karuose“ dainingos kariaunos nekils į muzikinę kovą – TV3 projekto dalyviai savižudybių prevencijos laidoje  kvies susimąstyti ir skatins kiekvieną akimirką vertinti tuos, kurie yra šalia mūsų.

Projekto scenoje – žymiausi Lietuvos scenos dainininkai: grupės „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara, Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė, maestro Stasys Povilaitis, Linas Adomaitis, operos solistai Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė, Rūta Ščiogolevaitė, Gytis Paškevičius.

„Chorų karų“ laidoje pasirodys ir daugelį projektų su V. Šapranausku kartu vedusi jo kolegė aktorė Jurgita Jurkutė. Projekto vedėjai Ingai Jankauskaitei sekmadienį tiesioginiame TV3 eteryje talkins Mindaugas Stasiulis.

Trys stipriausi „Chorų karų“ chorai – Panevėžio Indigo choras su Vytautu Matuzu, Kauno Studentiškasis choras su „16 Hz“ ir Vilniaus mieste gyvenančių žmonių Šachmatinis choras šįkart nesivaržys dėl geriausiųjų vardo, nebus vertinami komisijos ir žiūrovų. Didysis projekto finalas laukia balandžio 28-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valentas

Valentas portretas
Prestižinė savižudybė bus ir iškilmingos laidotuvės, bus prestižinė kapo duobė... ir paminklas pašventintas... O anksčiau krikščioniškoje Lietuvoje TOKIUS GALIMA BUVO LAIDOTI TIK UŽ KAPINIŲ TVOROS... Užuojauta artimiesiems

man

man portretas
alkoholiko negaila, man gaila talento, kuris taip beprasmiai iskeliavo. Dabar visi oi, ai, o kur jie buvo visi anksciau, kad negalejo draugui, giminaiciui istiesti pagalbos ranka, juk mate, kad zmogus skesta. Reikejo traukti lauk, o ne ipilti progai esant.

Alava

Alava portretas
Užuojauta artimiesiems :( Juodas humoras jau sklando po interneta :((( pvz: humoras.lt/paveiksleliai/drakono-rutuliai/
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių