Verslininkė I. Budrienė po 15 metų vėl lies prakaitą sporto salėje

Žinoma verslininkė Inga Budrienė apsisprendė – po maždaug penkiolikos metų pertraukos ji vėl pradės lankyti sporto klubą.

„Tiems, kas nuolat juda, mano pasisakymas galbūt atrodys juokingas, bet pabandykite paraginti sportuoti tą, kuris į sporto klubus nevaikšto metų metus, nebėgioja nei rytais, nei vakarais ir apskritai yra linkęs laiką leisti pasyviai“, – sakė 38 metų moteris.

Ji sakė jau kurį laiką galvojusi apie tai, kad būtina pradėti judėti ir bent kelis kartus per savaitę mankštintis treniruoklių salėje. I. Budrienę vis sustabdydavo mintis apie tai, kad teks rinktis tarp nedidelių, nelankstų darbo grafiką turinčių įstaigų. Paskutine lemiama aplinkybe verslininkės dvejonėse tapo tai, jog Kauno „Žalgirio“ arenoje neseniai pradėjusiame veikti „Impuls" sporto klube treniruotis bus galima iki vidurnakčio.

„Vėlai einu miegoti, o dieną turiu daug darbų, todėl, norėdama sportuoti, turėčiau kažko atsisakyti. To daryti nenorėjau", – paaiškino verslininkė.

Dabar ji į treniruotes, prižiūrima asmeninio trenerio, vaikščios maždaug nuo 21 valandos vakaro. I. Budrienei buvo svarbu ir tai, kad kelis kartus per savaitę vykstantys užsiėmimai būtų nenuobodūs. Pasak moters, tą prižiūrintis specialistas jai jau pažadėjo.

Pirmoji I. Budrienės treniruotė buvo lengvesnė ir trumpesnė nei įprastai. Ji „pasimatavo" labiausiai patinkančius treniruoklius, susipažino su treniruočių tvarka bei būtinybe sportą derinti su mityba, galinčia įtakoti net 70 proc. rezultato. Vėliau asmeninis I. Budrienei skirtas užsiėmimas truks daugiau nei valandą laiko.

„Man labiausiai patinka kardio treniruokliai, kurie „draugais" turėtų tapti treniruotės pabaigoje. Tuomet, kai kūnas sušyla, riebalai puikiai „dega“, – pirmojo užsiėmimo metu svarbią moterims informaciją prisiminė I. Budrienė.

Nemažai laiko ji ketina praleisti ir stalo teniso užsiėmimuose. Pamėginusi sužaisti partiją su priešininku sutikusiu tapti kauniečiu Kęstučiu, I. Budrienės apsilankymo metu taip pat sportavusiu klube, moteris prisiminė anksčiau itin mėgusi šią sporto šaką.

Daugelį metų ji naudojosi vadinamojo „tinginių" sporto specialistų paslaugomis. Pasak I. Budrienės, yra procedūrų, kurių metu tiek oda, tiek raumenys yra „mankštinami“ arba kito žmogaus rankomis, arba įvairiais kūno puoselėjimui skirtais aparatais.

„Na, bet jau artėjo toks laikas, kai supranti, kad gyventi aktyviai yra būtina, o „tinginių" sporto, norint rūpintis gera savijauta, nebepakanka“, – sakė I. Budrienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė

nuomonė portretas
nežiūrint į eilinio , poničkos užsakyto straipsnio brangumą , pati aptukusi heroje [ bent jau nuotraukose ] , su savo pilvu , pavaizduota tragiškai ?

as

as portretas
BE GALO IDOMU - O KIEK KARTU IR KADA I TUALETA VAIKSTO?

geras

geras portretas
Kauno diena neturi apie ka rasyti. VEMSIU!
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių