Pereiti į pagrindinį turinį

V.Šapranauskas „Chorų karuose“ - vėl su J.Jurkute

2009-12-18 16:41
V.Šapranauskas „Chorų karuose“ - vėl su J.Jurkute
V.Šapranauskas „Chorų karuose“ - vėl su J.Jurkute / TV3 nuotr.

Pamilę TV3 „Šok su manimi“ vedėjų porą - Vytautą Šapranauską ir Jurgitą Jurkutę - gali džiaugtis, o jai nesimpatizuojantys - keiksnoti, mat jiedu kartu pasirodys ir naujame TV3 projekte „Chorų karai“.

„Iš pradžių buvo nutarta, kad naująjį projektą ves vienas Vytautas, bet vieną tiesioginio „Šok su manimi“ eterio dieną po repeticijos prie fortepijono prisėdo Liudas Mikalauskas ir uždainavo. Prie jo duetu prisijungė ir Jurgita. Jai visai neblogai sekėsi. Tada kilo mintis, kad Jurgita turi būti „Chorų karų“ projekte, nes vedėjai naujajame šou  turės platesnius vaidmenis, ne tik vesti tiesioginio eterio laidas. Jie padės chorams ir gins juos nuo griežtų komisijos komentarų. Žinoma, žiūrovams pateiks ir staigmenų. Jei niekaip nepavyko kartu sušokti, gal jie uždainuos?“ - šypsosi naujo TV3 projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Beje, Vytautas „diriguoti“ „Chorų karams“ turi tinkamą išsilavinimą. Aktorius baigęs choro dirigavimo klasę B. Dvariono muzikos mokykloje, griežęs smuiku. Taigi šiame projekte TV3 žiūrovai išvys naują charizmatiškojo Vytauto talento pusę.

„Chorų karų“ kovos - jau greitai per TV3!

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų