Pereiti į pagrindinį turinį

Vyras žmonai už seksą mokėdavo nuo 30 iki 50 litų

2012-12-04 12:58
Vyras žmonai už seksą mokėdavo nuo 30 iki 50 litų
Vyras žmonai už seksą mokėdavo nuo 30 iki 50 litų / LNK archyvo nuotr.

Moteris, iš savo vyro imanti pinigus už seksą, duktė, besimušanti su savo mama, sesuo, įskundusi savo seserį mokesčių inspekcijai. Ir visa tai pasakojama apie vieną asmenį – Lidiją iš Mažeikių.

Su ja televizijos laidos „24 valandos“ žiūrovai jau pažįstami. Pirmą kartą Lidija pati kreipėsi į laidą, prašydama įtikinti jos seserį Ritą, kad tai ne ji, Lidija, įskundė ją mokesčių inspekcijai.

Tuomet Rita seserimi nepatikėjo, nes Lidija prieš mokesčių pareigūnų vizitą pati viešai buvo prasitarusi apie savo ketinimus. Nepadėjo ir Lidijos ašaros bei klūpojimas ant kelių.

Dabar į „24 valandas“ kreipėsi jau pati Rita, pirmą kartą nenoriai bendravusi su laidos kūrybine grupe. Moteris nusprendė papasakoti visą tiesą apie savo seserį, o kad jos žodžiai skambėtų svariau, į talką pasikvietė visą būrį draugių, giminaičių ir net mamą. Ir prasidėjo... Viena per kitą moterys pasakojo, kaip Lidija savo svainiui siūlė pasimylėti už 30 Lt, beje, tiek seksas kainuodavo ir jos buvusiam vyrui - jis pats tai patvirtino, kol galiausiai kaina pakilo iki 50 Lt. Vargšas vyras prisipažino mylėdavęsis tik kartą per mėnesį, nes daugiau pinigų neturėjo.

Galiausiai visas būrys klegančių moterų nuvyko pas Lidiją, kad vieną kartą ir visiems laikams sudėliotų visus taškus. Deja, žodžius netrukus pakeitė kumščiai, ir susikibo ne kas kitas, o Lidija su savo mama.

Istorija, nepanaši į nieką, ką iki šiol jums teko girdėti ar matyti, laidoje „24 valandos“ antradienį 17.45 per LNK.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų