Pereiti į pagrindinį turinį

Vytautas Šapranauskas ir vėl nepasirodė „Chorų karų“ transliacijoje

2013-03-31 23:24
Vytautas Šapranauskas ir vėl nepasirodė „Chorų karų“ transliacijoje  Vytautas Šapranauskas ir vėl nepasirodė „Chorų karų“ transliacijoje  Vytautas Šapranauskas ir vėl nepasirodė „Chorų karų“ transliacijoje  Vytautas Šapranauskas ir vėl nepasirodė „Chorų karų“ transliacijoje  Vytautas Šapranauskas ir vėl nepasirodė „Chorų karų“ transliacijoje  Vytautas Šapranauskas ir vėl nepasirodė „Chorų karų“ transliacijoje  Vytautas Šapranauskas ir vėl nepasirodė „Chorų karų“ transliacijoje  Vytautas Šapranauskas ir vėl nepasirodė „Chorų karų“ transliacijoje  Vytautas Šapranauskas ir vėl nepasirodė „Chorų karų“ transliacijoje  Vytautas Šapranauskas ir vėl nepasirodė „Chorų karų“ transliacijoje  Vytautas Šapranauskas ir vėl nepasirodė „Chorų karų“ transliacijoje  Vytautas Šapranauskas ir vėl nepasirodė „Chorų karų“ transliacijoje  Vytautas Šapranauskas ir vėl nepasirodė „Chorų karų“ transliacijoje  Vytautas Šapranauskas ir vėl nepasirodė „Chorų karų“ transliacijoje  Vytautas Šapranauskas ir vėl nepasirodė „Chorų karų“ transliacijoje  Vytautas Šapranauskas ir vėl nepasirodė „Chorų karų“ transliacijoje

Aktorius Vytautas Šapranauskas antrą kartą nepasirodė tiesioginėje TV3 „Chorų karų" transliacijoje. Tai jau ketvirtas kartas per savaitę, kai garsus vyras nepasirodo sutartoje vietoje ir sutartu laiku, skelbia 15min.lt.

Jį, kaip ir praėjusį sekmadienį, pavadavo ir Ingos Jankauskaitės partneriu laidoe tapo humoristas Justinas Jankevičius.

Nors priežastys, dėl kurių aktorius nepasirodė jau antroje laidoje nėra garsiai įvardijamos, Žmonės.lt šaltinių teigimu, V.Šapranausko mylimoji Ieva Stasiulevičiūtė dar ketvirtadienį su krepšiu lauktuvių buvo pastebėta Lazdynų ligoninėje.

„Būna paskutinės minutės pokyčių – televizija dinamiškas organizmas. Tokie pokyčiai nėra pirmas kartas, tačiau tikslių Vytauto nedalyvavimo priežasčių atskleisti negaliu. V.Šapranausko sutartyje šiame projekte yra įtrauktas punktas, kad jis turi teisę neatvykti į dalį pasirodymų", – portalui Žmonės.lt sakė atstovė spaudai Erika Vyšniauskaitė ir pridūrė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų