Pereiti į pagrindinį turinį

W.Houston laidotuvių ceremonija vyks jos gimtojo miesto bažnyčioje

2012-02-15 21:10
W.Houston laidotuvių ceremonija vyks jos gimtojo miesto bažnyčioje
W.Houston laidotuvių ceremonija vyks jos gimtojo miesto bažnyčioje / Scanpix nuotr.

Whitney Houston (Vitni Hjuston) laidotuvių ceremonija vyks šeštadienį Naujojo Džersio Niuarko bažnyčioje, kurioje būdama vaikas dainavo velionė superžvaigždė, antradienį pranešė laidotuvių namai.

„Mišios vyks šeštadienį, vidurdienį Naujosios vilties baptistų bažnyčioje“, - sakė Niuarko Whighamo (Vihamo) laidotuvių namų, organizuojančių laidotuves, darbuotojas.

Kaip pranešė CBS televizija, vieša atsisveikinimo su garsiąja atlikėja ceremonija vyks Niuarko sporto arenoje „Prudential Center“, daugiau informacijos apie dviejų dienų renginį bus paskelbta vėliau antradienį.

W.Houston šeštadienį buvo rasta negyva savo kambario vonioje Beverli Hilton viešbutyje, kur tuo metu vyko pasiruošimai kasmetinei „Grammy“ apdovanojimų teikimo ceremonijai.

48 metų sulaukusi dainininkė, šešių „Grammy“ laureatė, buvo didelė žvaigždė 9-ajame ir 10-ajame dešimtmečiuose, visame pasaulyje pardavė daugiau kaip 170 mln. albumų egzempliorių - su tokiais hitais kaip „I Will Always Love You“, tačiau vėliau jos karjera ir asmeninis gyvenimas ėmė griūti.

Atlikėjos gerbėjai laukia skrodimo rezultatų, kurie ko gero nebus skelbiami dar aštuonias savaites. Tačiau sklando gandai, kad žvaigždė galėjo mirti nuo mirtino vaistų ir alkoholio „kokteilio“.

Nors skrodimas buvo baigtas sekmadienį, tačiau galutinių jo išvadų reikės laukti tol, kol bus gauti toksikologinių tyrimų atsakymai.

Apie įžymybes rašanti interneto svetainė TMZ.com skelbia gavusi informacijos iš „šaltinių šeimoje“, kad atlikėja mirė nuo receptinių vaistų ir alkoholio mišinio.

Los Andželo vyriausiojo koronerio padėjėjas Edas Winteris (Edas Vinteris) sakė, kad W.Houston viešbučio kambaryje buvo rasta  buteliukų su vaistais, tačiau mirties priežasties nurodyti jis negalėjo.

„Receptinių vaistų buteliukų nebuvo daug, - sakė jis. - Tiek pat jų turbūt rastumėte savo vaistinėlėse“.

Remiantis „Fox News“ pranešimu, viešbučio kambaryje, kuriame mirė W.Houston, buvo rasti šeši buteliukai su vaistais, tarp kurių buvo nerimą malšinantis preparatas „Xanax“ ir nuskausminamųjų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų