Pereiti į pagrindinį turinį

Iš A. Winehouse namų Londone pavogtos jos suknelės

2012-11-02 12:07
Iš A. Winehouse namų Londone pavogtos jos suknelės
Iš A. Winehouse namų Londone pavogtos jos suknelės / Shutterstock nuotr.

Iš velionės britų soulo muzikos atlikėjos Amy Winehouse namų Londone buvo pavogtos dvi jos suknelės, tarp jų - vestuvinė suknelė, ketvirtadienį pranešė atstovas.Tas sukneles, kurios turėjo būti parduotos labdaros tikslais, tikriausiai paėmė kažkas, kas lankėsi tuose namuose Kamdene per renginius po dainininkės mirties pernai liepą, o ne kokie nors įsilaužėliai.

Namas, kuriame 27 metų dainininkė ir mirė, šiuo metu parduodamas.

„Buvo palikta daug drabužių ir daiktų, jie buvo kataloguojami, kai buvo apsižiūrėta, kad trūksta tų dviejų (suknelių)“, - sakė fondo „Amy Winehouse Foundation“, kurį įsteigė jos šeima jauniems žmonėms remti, atstovas.

„Jos turėjo atitekti fondui, bet kažkas gali bandyti parduoti jas savanaudiškais tikslais. Žmonės turi žinoti, kad jų neturėtų būti rinkoje, ir neturėtų bandyti jų pirkti“, - pažymėjo jis.

Pasak atstovo, už baltą mažą suknelę su raudonais inkarėliais, kurią A.Winehouse vilkėjo per savo vestuves su Blake'u Fielderiu-Civilu (Bleiku Filderiu-Sivilu) Majamyje 2006 metais, per būsimą lėšų rinkimo renginį Niujorke buvo tikimasi gauti 100 tūkst. svarų.

Už kitą, laikraščio raštais margintą kokteilių suknelę, buvo tikimasi gauti dar 30 tūkst. svarų, nurodė atstovas ir pridūrė, kad abu minimi daiktai „yra Amy istorijos dalis“. Dainininkės šeima bendrauja su policija ir bando susigrąžinti sukneles.

Pernai fondas už 40 tūkst. svarų pardavė suknelę, kurią A.Winehouse vilkėjo fotografuodamasi savo antrojo albumo „Back To Black“ viršeliui, o dar viena jos suknelė buvo parduota už 30 tūkst. svarų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų