„YouTube“ sensacija: lietuvė, stebinanti savo muzika

Internete tūkstančio peržiūrų sulaukianti GJan yra lyginama su Avril Lavigne, Katy Perry, bet galbūt būtų tiesiog viena iš garsiai dainuojančių merginų, jei... Jeigu nebūtų lietuvė.

Lietuvos auditoriją vienuoliktokė šiaulietė vardu Greta sužavėjo kitokiu dainavimu ir stiliumi nei jau tapo įprasta Lietuvoje. Balandį mergina Youtube.com publikavo savo dainos klipą „Not Afraid“, kuris per aštuonis mėnesius buvo peržiūrėtas beveik 943 tūkst. kartų. Prieš dvi paras ji įkėlė naują vaizdo klipą „Tatoo“, kuris jau sulaukė 77 tūkst. peržiūrų, o jo energingesnė radijo versija per parą Youtube.com perklausyta buvo jau virš 5 tūkst. kartų.

Portalui delfi.lt mergina tvirtino, kad su ja nedirba joks prodiuseris, ji nėra surengusi nė vieno koncerto, o muzikoje yra savamokslė.

Paklausta, kaip jai pavyko pasiekti tokios sėkmės, mergina dėstė:  „Net nežinau. Tikrai nelaikau savęs gera. Tuo labiau, Lietuvoje yra žymiai geriau dainuojančių už mane. Kažkada internete domėdamasi apie studijas ir ateities planus pažiūrėjau tokį klipą, kuriame buvo sakoma, kad gyvenime negalima daryti to, ko tu nenori. To, kas gal ir pelninga, bet nėra skirta tau. O šiuo metu darau būtent tai, ką labiausiai myliu – kuriu. Gal dėl to kažkas ir pastebėjo.“

Greta mano, kad dabar eina savo keliu ir džiaugiasi, kad žmonės ją palaiko. Neretas jos klausytojas tikino, kad ji laimėtų ne tik lietuvišką, bet ir tarptautinę „Euroviziją“.

„Jie tiki mano dainom – tai yra neapsakomai smagu. Bet, tiesiog, man ten ne vieta. Aš savęs ten nematau...“, - sakė jaunoji dainininkė.


Šiame straipsnyje: GJanNot Afraidtatoomuzika

NAUJAUSI KOMENTARAI

pfff

pfff portretas
lol vos 1mln views o jau ivardina kaip "youtube sensacija".

sakyčiau

sakyčiau portretas
gerai mergiotė dainuoja. Netgi labai garai. Pagarbiai.

rj

rj  portretas
o kodel mergaite negaletu isbandyt laime eurovizijoj .ziurek dar ir laimetu !!!!!!!!!!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių