Pereiti į pagrindinį turinį

Žinoma atlikėja Lady Gaga linksminasi ir sveikdama

Žinoma atlikėja Lady Gaga linksminasi ir sveikdama
Žinoma atlikėja Lady Gaga linksminasi ir sveikdama / Scanpix nuotr.

Ekstravagantiškoji dainininkė Lady Gaga, kuriai vasario mėnesį dėl klubo sąnario operacijos teko atšaukti gastrolių koncertus JAV, pademonstravo, jog ir sveikti galima skandalingai bei originaliai.

Negalavimus slėpė

Kai viešumoje pasirodė žinia, jog dainininkei bus atliekama operacija, „Twitter" puslapyje ji prisipažino, jog sveikatos problema neatsirado iš niekur. Dainininkė atviravo, jog bėdos prasidėjo po susižeidimo koncerto metu, tačiau norėdama savo darbuotojus ir gerbėjus apsaugoti nuo nerimo, apie kurį laiką besitęsusį skausmą ji tylėjo. Praėjus maždaug mėnesiui, skausmas sustiprėjo, o gydytojai nustatė, jog dainininkei prasidėjo sinovitas - sąnario vidiniame kapsulės paviršiuje esančių minkštųjų audinių uždegimas ir plyšo dešinio klubo sąnario kremzlinė gūžduobės lūpa.

Tik duobė

Iškart po operacijos dainininkė gerbėjams dėkojo už palaikymą: „Šiandien jūs man suteikėt tikrai labai daug stiprybės. Viskas įvyko taip greitai, bet kai atėjo laikas su tuo susidurti, prisiminiau daug istorijų apie jūsų gyvenimus, kuriais pasidalinote su manimi. Susitikimai užkulisiuose, jūsų laiškų skaitymas, stebėjimas, kaip bendraujate su gerbėjais iš viso pasaulio ir sudarote bendruomenes, kurios vienos kitas remia - jūs visiškai nunešėt man stogą. Kai jie mane vežė operuoti, galvojau apie jūsų skausmą, ištvermę, jūsų situacijas šeimose, aplinką mokykloje, sveikatos problemas, namų neturėjimą, identiteto kovas - kartais jūs tokie drąsūs... Stebiuosi, kaip tai įmanoma. Tad pamaniau: esu gyva, įgyvendinu savo svajonę, o tai - tik duobė kelyje. Esu dėkinga, nes tai - laikina. Jūs pakeitėte mano gyvenimą. Aš jus myliu ir didžiuojuosi, kad esu jūsų gyvenimo dalis", - rašė Lady Gaga.

Auksiniame vežimėlyje

Po operacijos dainininkei paskirtas gulimas režimas. Kad būtų įdomiau „stumti„ laiką, Lady Gaga savo komandos paprašė jai suorganizuoti japoniškų karpių. Netrukus jos miegamajame buvo pastatytas didelis akvariumas, kuriame plaukiojo dvidešimt septyni spalvoti karpiai. Dainininkė pasakojo, jog žiūrėjimas į plaukiojančias žuvis ją atpalaiduoja. Vienas Lady Gagos komandos narys vėliau atskleidė, jog šis akvariumas dainininkei kainavo daugiau nei 40 tūkst. svarų. Medituodama prieš akvariumą Lady Gaga susiplanavo ir kitą žingsnį – iš lovos ji pakils taip pat ne bet kaip. Viešumoje ji pasirodė sėdinti auksiniame neįgaliojo vežimėlyje. Prabangaus prekės ženklo „Mordekai“ kūrėjas Kenas Borochovas buvo nustebintas, kai sulaukė dainininkės skambučio. Nors Lady Gagai jis yra kūręs ir anksčiau, tačiau sumanymas sukurti auksinį vežimėlį jam buvo daugiau nei netikėtas. „Anksčiau nebuvau kūręs vežimėlio, bet visada esu pasiruošęs naujiems iššūkiams. Buvau sujaudintas prašymo sukurti kėdę, kuri tinka tik karalienei", – kalbėjo K.Borochovas. Vežimėlis  yra padengtas 24 karatų aukso sluoksniu, o minkštos jo dalys pagamintos iš odos.

Auklėja gerbėjus

Dainininkė yra pasakojusi, jog nuo paauglystės ją kankino mintys apie svorį, o vėliau ir valgymo sutrikimai – anoreksija, bulimija. Socialiniame tinkle Lady Gaga pasidalino nuotrauka, kurioje ji labai jauna ir apvalių kūno linijų, be makiažo, pozuoja tik apsitempusi maudymosi kostiumėlį. Taip gerbėjus paauglius ji skatino priimti savo trūkumus ir agitavo taip pat pasidalinti nuotraukomis. Su mama ji įkūrė labdaros fondą, su bulimija kovojančią organizaciją „Born this way„, kuri skatina būti savimi ir nebijoti pasaulio. Per vieną merginoms skirtą konferenciją Lady Gaga prisipažino, jog mokyklos metais nuolat sau sukeldavo vėmimą ir buvo atsidūrusi ant psichikos sutrikimo ribos. „Troškau būti maža, liekna balerina, bet buvau putli italų mergaitė, kurios tėtis kiekvieną vakarą ant stalo patiekdavo mėsos kukulius“, - pasakojo dainininkė.

Stimulu įveikti bulimiją tapo jos tikslai: „Tai kenkė mano balsui, todėl turėjau sustoti. Rūgštis ant balso stygų yra labai blogai. Tačiau nedainuojančios merginos turbūt neturi tokio motyvo, kol tampa per vėlu. Tai labai pavojinga. Kiekviena tiesiog liaukitės! Kitaip jūs susirgsite. Tai sunku. Tačiau jūs turite su kuo nors apie tai pasikalbėti. Raginu jus suprasti, ko esate vertos„, - kalbėjo dainininkė. Įveikusi ligą Lady Gaga dar ilgą laiką turėjo problemų – ne vieną kartą koncertuodama ji būdavo priversta trumpam pasitraukti į užkulisius. Viename koncerte ji tai pasakė žiūrovams „Išsivėmiau. Nenorėjau, kad tai matytumėte. Man taip kartais nutinka.“ Netrukus ji tęsė koncertą. Dainininkė nuolat laikosi įvairių dietų, tačiau pastaruoju metu priaugo apie dešimt kilogramų ir dėlto jau nebe taip išgyvena: „Noriu subalansuoti savo gyvenimą iš naujo".

Tarp kitko:

Gerbėjus Lady Gaga auklėja ir išreikšdama skeptišką požiūrį į plastines operacijas: „Plastinės operacijos žaloja gerbėjų psichiką, nes jie mano, kad tokiais gražiais galima tapti natūraliomis priemonėmis. Pamatę, kad tai neįmanoma, kaip jų dievaičiai bėga pas plastikos chirurgus. Mano kūno modifikacijos sukuriamos dirbtiniais būdais, tam nereikia gultis po skalpeliu. Esu kategoriškai prieš plastines operacijas."

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų