Žinomi žmonės pakeitė nuo smurtautojų nukentėjusių moterų stilių

Jau antrus metus šeimoje nuo smurto nuketėjusios moterys Motinos dienos proga kviečiamos atnaujinti ar pakeisti savo įvaizdį. „Atrodytų – tai tokia smulkmena, palyginus su tuo, ką toms moterims teko iškęsti, – sako akcijos sumanytoja Violeta Masteikienė, „GMM projektų„ įmonės vadovė. – Tačiau meilę sau ir pasitikėjimą savimi įmanoma susigrąžinti tik palengva. Gražus žmogus visada jaučiasi tvirčiau, o gera nuotaika ir aplinkinių dėmesys padeda įveikti sunkumus“.

Prie akcijos kasmet iniciatyviai prisijungia ir būrys Lietuvoje garsių žmonių. Penkioms Vilniau ir Kauno krizių centro gyventojoms išsirinkti drabužius, pasikeisti šukuoseną, makiažą padėjo dainininkės ir garsios moterys Kristina Ivanova, Liveta Kazlauskienė, Ingrida Kazlauskaitė, Daiva Tamošiūnaitė-Budrė, stilistai Kęstutis Rimdžius ir Eividas Mackevičius.

Moterys ne tik susilaukė stiliaus patarimų, bet ir gausybės paskatinimų, padrąsinimų ir nuoširdaus palaikymo. „Tai labai skaudi tema, – sakė Kristina Ivanova, – bet negalime apsimesti, kad problema neegzistuoja. Didžiuojuosi tomis moterimis: kad jos išdrįso prabilti, išdrįso keistis."

Jai pritarė ir dainininkė Ingrida Kazlauskaitė: „ Tikiu, kad tai bus puikia paskata ir kitoms kreiptis pagalbos, nelikti su savo nelaime vienoms".

„Svarbu suvokti, kad labai daug kas priklauso nuo mūsų pačių, – sakė Liveta Kazlauskienė. – Labai tikiuosi, kad tos kelios tikrai šviesios ir gražios dienos sustiprins moterų meilę sau ir padės joms išsilaisvinti iš vidinio nepasitikėjimo kalėjimo."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių