Pereiti į pagrindinį turinį

Aktorės P.Cruz ir N.Portman pripažintos seksualiausiomis filmų žvaigždėmis

2010-12-29 21:06
Aktorės P.Cruz ir N.Portman pripažintos seksualiausiomis filmų žvaigždėmis
Aktorės P.Cruz ir N.Portman pripažintos seksualiausiomis filmų žvaigždėmis / Reuters/AFP nuotr.

Sėkmė tebelydi kūdikių besilaukiančias Holivudo aktores Penelope Cruz ir Natalie Portman - moterys interneto lankytojų pripažintos seksualiausiomis 2011 metų žvaigždėmis.

Interneto svetainės Fandango.com lankytojai vyrai seksualiausia 2011 metų filmų moterimi išrinko N.Portman. Ji apklausoje aplenkė Angeliną Jolie ir Halle Berry. Moterys savo favorite pasirinko ispanę P.Cruz, kuri moterų sąraše taip pat aplenkė A.Jolie, H.Berry ir Jennifer Aniston.

Portalo lankytojai vyrai seksualiausiais 2011 metų filmų vyrais išrinko Johnny Deppą ir Ryaną Reynoldsą. Moterys savo ruožtu pirmąją vietą skyrė J.Deppui, o antrąją vietą atidavė Robertui Downey jaunesniajam.

Kalėdinį savaitgalį surengtos apklausos dalyviai taip pat rinko naują didžiąją amerikietiškų filmų žvaigždę, - ja tapo gražuolė Blake Lively.

Labiausiai nesuderinama žvaigždžių pora filmuose vyrai išrinko juostoje "Žalioji širšė" vaidinusius Sethą Rogeną ir Cameron Diaz, o moterys - Adamą Sandlerį ir Jennifer Aniston iš filmo "Just Go With It".

Ir vyrams, ir moterims labiausiai laukiamas kitų metų filmas yra "Haris Poteris ir mirties relikvijos. II dalis".

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų