Pereiti į pagrindinį turinį

A.Kutcheris prieš subyrant santuokai dalijo patarimus apie santykius

2011-11-19 18:41
A.Kutcheris prieš subyrant santuokai dalijo patarimus apie santykius
A.Kutcheris prieš subyrant santuokai dalijo patarimus apie santykius / fanpop.com nuotr.

Holivudo aktorius Ashtonas Kutcheris nešykštėjo patarimų apie meilės ryšius vieno populiaraus moterų žurnalo redaktoriams, likus kelioms savaitėms iki jo paties santuokos su didžiojo ekrano žvaigžde Demi Moore subyrėjimo.

Aktorius dalijosi tobulų santykių paslaptimis su žurnalo „Women's Health“ vadovais, o gruodžio numeryje bus išspausdintas straipsnis, kuriame A.Kutcheris teigia, jog svarbiausia - bendravimas.

Tačiau jo patarimai dabar gali atrodyti abejotini, kai D.Moore ketvirtadienį paskelbė, jog šešerius metus gyvavusi jųdviejų santuoka iširo. Šis pareiškimas nuskambėjo kelios dienos prieš „Women's Health“ naujausiam numeriui pasiekiant parduotuvių lentynas.
Gandai apie A.Kutcherio neištikimybę sklandė nuo rugsėjo, kai jis ir D.Moore atskirai praleido savo vestuvių šeštąsias metines.

Tikriausiai užsimindamas apie problemas savo santuokoje, serialo „Pustrečio vyro“ (Two and a Half Men) žvaigždė teigė, jog gailisi, kad nesistengė stiprinti savo santykių su D.Moore gerokai anksčiau, nei jų nesutarimai tapo bulvarinių laikraščių naujienų tema.
Paklaustas, kokį geriausią meilės patarimą jis yra gavęs, A.Kutcheris atsakė: „Manau, svarbiausia stengtis dėl santykių ir juos gerinti..., kai jie geri. Nelaukite problemos, kad imtumėtės ją spręsti. Tikslas yra ne užmegzti santykius, o gyventi santykiuose.“
Kaip rašo „Women's Health“, A.Kutcheris pripažino, jog problemų visada kildavo dėl jo nesugebėjimo įsiklausyti.

„Man labai patiktų, kad kokia nors moteris kada nors, kur nors, kažkuriuo mano gyvenimo momentu pasakytų: “Esi puikus klausytojas„. Aš to dar nesu išgirdęs, tokio komplimento sulaukti iš moters būtų nuostabu. Tačiau ketinu to siekti“, - aiškino jis.
Tačiau galiausiai sutuoktinių problemos pasirodė esančios per sudėtingos, kad būtų išspręstos. Pasak A.Kutcherio, daugiausiai rūpesčių jo nenoras atsisakyti senų įpročių.
„Niekada negalėčiau būti su moterimi, kuriai atrodytų, jog ji turi mane pakeisti“, - pabrėžė jis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų