Pereiti į pagrindinį turinį

"Atikos" koncerte kauniečiai klausėsi "Arbatos"

2011-02-25 13:32
"Atikos" koncerte kauniečiai klausėsi "Arbatos" "Atikos" koncerte kauniečiai klausėsi "Arbatos" "Atikos" koncerte kauniečiai klausėsi "Arbatos" "Atikos" koncerte kauniečiai klausėsi "Arbatos" "Atikos" koncerte kauniečiai klausėsi "Arbatos" "Atikos" koncerte kauniečiai klausėsi "Arbatos" "Atikos" koncerte kauniečiai klausėsi "Arbatos" "Atikos" koncerte kauniečiai klausėsi "Arbatos" "Atikos" koncerte kauniečiai klausėsi "Arbatos" "Atikos" koncerte kauniečiai klausėsi "Arbatos" "Atikos" koncerte kauniečiai klausėsi "Arbatos" "Atikos" koncerte kauniečiai klausėsi "Arbatos" "Atikos" koncerte kauniečiai klausėsi "Arbatos" "Atikos" koncerte kauniečiai klausėsi "Arbatos" "Atikos" koncerte kauniečiai klausėsi "Arbatos" "Atikos" koncerte kauniečiai klausėsi "Arbatos" "Atikos" koncerte kauniečiai klausėsi "Arbatos"

Susirgus pagrindiniam grupės vokalistui Dariui Žvirbliui jo grupės planuotą koncertą ketvirtadienio vakarą Kaune pakeitė "Arbata". Tačiau per visą koncertą nebuvo pamiršta ir turėjusi koncertuoti grupė - "Arbatos" lyderis A.Zalieska nuolat prisimindavo savo bičiulį D.Žvirblį.

Vis dėlto, vakaro pokyčiai patiko ne visiems - buvo ir pasipiktinusių dėl pasikeitusių planų, tačiau šiems organizatoriai suteikė galimybę atsiimti pinigus. Pats "Arbatos" lyderis dvejojo, ar sugebės pateisinti susirinkusiųjų "Atikos" gerbėjų lūkesčius. "Juk žmogus buvo pasiruošęs dvasiškai ir psichologiškai klausytis to, ko jis norėjo. Vis dėlto, jis paauko savo laiką, pinigus ir visa kita, todėl stengėmės to nepamiršti", - po koncerto prisipažino atlikėjas, kartu pridurdamas, besijaučiantis atsakingas už turėjusį įvykti "Atikos" koncertą.

Per koncertą atlikėjas grupės kūrinius "Aguona" ir "Ežiukas rūke" skyrė būtent "Atikos" vokalistui D.Žvirbliui.

Prieš prasidedant koncertui klausytojams buvo išdalinti lapeliai, kuriuose jie galėjo parašyti rūpimus klausimus ir pateikti savo pageidavimus koncertuojančiai grupei. Buvo ir prašymų atlikti "Atikos" dainas, tačiau A. Zalieska gudravo: "Vieną kartą, kai padainavau Atikos dainą, Darius paprašė, jog daugiau niekada to nedaryčiau".

"Aplinka šiek tiek neįprasta, tokia akademinė. "Arbata" dažniausiai groja ten, kur visi trypia, šoka", - po koncerto prisipažino "Arbatos" vokalistas. Ir prasitarė, jog dėl šio renginio grupei teko atidėti tam tikrus reikalus, tačiau galbūt dėl tokio staigaus planų pasikeitimo šis koncertas ir buvo toks neįprastas ir ypatingas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų